Růžičkova Maruška se prokecla: Budou mít...! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Růžičkova Maruška se prokecla: Budou mít...!

Holčička by se nastávajícím manželům měla narodit na podzim.
Holčička by se nastávajícím manželům měla narodit na podzim. (Foto Aha! – Pavel Rakušan, Facebook)

Bude to holčička! Těhotná Maruška (28) od trenéra Vladimíra Růžičky (53) to prokecla své kamarádce. Otazník už visí jen nad jménem.

Pohlaví potomka, který se narodí na podzim, Marie prozradila u facebookové fotografie. Růžička je na ní zvěčněn, jak před svým barákem ve Spořicích u Chomutova hraje pouliční hokej s hochy od sousedů. „Tohle na něm hrozně miluju, bude to skvělý táta!“ rozplývala se Maruška. A když jedna z kamarádek vyslovila přání, ať se »Růžovi« narodí kluk, šla Marie s pravdou ven.

„Já ještě neporodila a ty už bys mi přála druhé dítě, jo?“ chechtala se brunetka, která tím odhalila, že aktuálně čeká holčičku. Pro Růžičku to bude celkově třetí potomek. S předchozího manželství s nyní již zesnulou Evou (†53) má stejnojmennou dceru (34) a syna Vladimíra (28), jehož trénuje v Chomutově. Dodrží olympijský vítěz z Nagana tradici a ponese také jeho třetí dítě jméno od jednoho z rodičů?

Napraví, co s dcerou nestihl?
Když se dozvěděl, že se mu narodí druhá dcera, dost možná se Vladimír Růžička zaradoval. Ano, se synem by si mohl pinkat a vést ho k hokeji. S holčičkou ale bude moci napravit, co s první dcerou Evou (34) nestihl. „Trochu mě mrzí, že na dceru jsem neměl tolik času. V šesti letech začala s tenisem a pak toho po přestěhování do Kanady nechala,“ litoval přes 20 lety Růžička, když se ohlížel za svou kariérou v NHL. Tentokrát »úprk« za hranice neplánuje, vždyť Chomutovu je upsaný minimálně do roku 2025.

VIDEO: Jak Vladimír Růžička prožíval zápas Chomutova!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.