Drobný si rýpl do Gottové: Povolí Karlovi vycházku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Drobný si rýpl do Gottové: Povolí Karlovi vycházku?

Milan Drobný
Milan Drobný (Foto: Mária Rušinová, Martin Hykl, David Kundrát, ara)

Milan Drobný se bude za dva měsíce ženit. Pozvánku na obřad dostal prý i Karel Gott a může si přivést doprovod. Povolí mu vycházku?

Dávní přátelé z konzervatoře se rozkmotřili a Gott si měl prý dokonce smazat zpěvákovo telefonní číslo. Ivanu totiž vytočilo, že se vyjadřoval ke zdravotnímu stavu jejího manžela. Drobný udělal první krok a chce se s Gottem usmířit, proto mu poslal pozvánku na svatbu. Jestli ji slavík přijme, je ve hvězdách. 

,,Samozřejmě. Stále je to pro mne jeden z nejbližších kamarádů. Bude ovšem hodně záležet na tom, zda dostane vycházku. Ale může klidně přijít i s doprovodem,“ odpověděl Drobný Blesku na otázku, zda na svatbu pozval i Karla Gotta. Milan Drobný také dodal, že doprovodem myslí Ivanu, ta by prý byla lepší než Gottova tchýně. 

Na video s Drobným se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
13. 5. 2017 • 00:09

Drobného hlas se mi líbí .On si žije pohodový život a sluší mu to. Gotta nepotřebuje, není jako Sagvan Tofi, Michal David , Obzinová z TV Prima a ani Lumír Olšovský z muzikálového dívadla .. Chudičká opavská náplava se svým Douglasem a Gottem dobyla svět a dobře ví , že se jí chechtá celá pražská bohéma. Ale !, aby ječela na kamarády , to přepískla. Ne každej je jako Gott a nechá si líbit. Drobný s partnerkou odhalili oddělené ložnice, což jim chválím, zatímco "Bertramka" předstírá, že má jen jednu a ta je nabitá " sexem "

safinka59
12. 5. 2017 • 08:38

Drobný, ano osobnost nic moc, v zapomnění. Ale desítky let blízký kamarád senilného Gotta a jako jeden z mála lidí z Gottova okolí říká nahlas pouze to, co si všichni vlez do***ové myslí...

safinka59
12. 5. 2017 • 08:35

..venčení není zakázané, ale musí zaplatit roční známku a pověsit na krk...na délce vodítka nezáleží...

dingous
10. 5. 2017 • 12:06

Drobný si opět dělá z Kajika legraci a má recht! Drobný je vysmátý a podpantofláka čeká futrál a Ivanu nad tím těžká zkouška z herectví, až bude ronit umělé slzy.

radar666
10. 5. 2017 • 10:34

Ivanka vycházku povolí,ale až se najde sponzor který to zaplatí. Přece nebude " Mistr " chodit na vycházky zadarmo !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.