To vás bude zajímat! Kejkle ve Tváři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

To vás bude zajímat! Kejkle ve Tváři

Martha Issová (36) Počet nástřiků: 1 Celkový čas: 30 minut 8. kolo: Janelle Monae
Martha Issová (36) Počet nástřiků: 1 Celkový čas: 30 minut 8. kolo: Janelle Monae (Foto: TV Nova)

„Stříkéééj!“ Hláška z filmu Snowboarďáci je postrachem všech hvězd třetí řady show Tvoje tvář má známý hlas. Každý soutěžící totiž ví, že při postřiku své kůže musí nejprve stát nekonečně dlouhou dobu jako solný sloup v maskérně, a po vystoupení pak ještě trpět ve sprše! Prozradila to Adéla Gondíková (43).

„Nástřik barvou zabere v rámci proměny v průměru zhruba třicet minut,“ svěřila deníku Aha! vedoucí týmu maskérů Adriana Bartošová. Stát nehybně půl hodiny ale není zdaleka to nejhorší. „Stříkání nejde vůbec dolů,“ práskla Adéla s tím, že poprvé se barvy zbavovala hodinu. „Když jsem dělala Technotronic, tak jsem to nevěděla. Mydlila jsem se ve sprše asi hodinu a ono to nešlo dolů, protože je to voděodolný,“ postěžovala si. „Tak jsem šla zpátky do maskérny. A tam mi řekli, že se to smyje jen olejíčkem na dětskou prdýlku. Pak jsem si vzala papíry a otírala jsem se,“ posteskla si Gondíková, která nebyla jediná, kdo musel touto potupnou procedurou projít.

Video: Tatiana Vilhelmová jako Adele - Send My Love

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
9. 5. 2017 • 19:18

Řešit takovéto hovadiny v této době je tedy komické a spíše pro primitivy, kteří potřebují tzv. oblbnout mozek kravinami toho typu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.