Těhotná Lenka Hornová: Tohle je moje dcera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těhotná Lenka Hornová: Tohle je moje dcera

PRAHA – To je ale senzace! Bývalá moderátorka prásku Lenka Hornová (40) ještě neporodila, a už má fotku své holčičky. Konečně už ví, jak bude vypadat její dcera, kterou nosí v bříšku – trochu jako mimozemšťan.


Hornová vysázela 1250 korun a nechala si v podolské nemocnici udělat 3D fotku miminka. „Nemyslete si, nedělají to každému jako fotku z ultrazvuku, musíte si o to říct a docela dost za to zaplatit,“ řekla deníku Aha! Hornová. Vysoká částka peněz ale stála za to. „Moje Laura bude intelektuálka, podívejte se na ni na té fotce, jak je zamyšlena a jaký má chytrý výraz,“ chválila se v úterý Lenka Hornová, která by měla každým dnem porodit. Kliknutím zvětšeteV úterý odjela naposledy zkontrolovat do porodnice v Podolí, jestli je všechno s její holčičkou v pořádku. Ještě před- tím se však ukázala na křtu nového alba Gábiny Partyšové a předala jí cenné rady ohledně těhotenství.


O křtu čtěte zde...


Autor: (kre)
Foto Aha! – Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.