Hvězda Chalupářů Vránová (77): Krutý ortel lékařů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Hvězda Chalupářů Vránová (77): Krutý ortel lékařů!

Vránová bojuje s rakovinou statečně. Její stav se postupně zlepšuje.
Vránová bojuje s rakovinou statečně. Její stav se postupně zlepšuje.  (Foto Aha! – Marek Pátek, ara)

Jsou to dva měsíce, co jí lékaři vyoperovali velký nádor z tlustého střeva! Gabriela Vránová (77) od té doby poctivě rehabilitovala a pracovala na tom, aby se mohla vrátit brzy na jeviště. Jenže doktoři Aničce Čihákové z Chalupářů oznámili tvrdý ortel.

„Chtěla jsem od nich svolení něco dělat! Jít mezi lidi, zkusit hrát... Ale zakázali mi to,“ svěřila deníku Aha! herečka. „Musím podle nich dál odpočívat a nabírat síly. Ale to ležení už je pro mne únavné! Co se dá dělat... V létě ale doktorům uteču na plovárnu,“ pousmála se Vránová.
„Léčba jinak probíhá dobře. Vypadá to, že jsem z nejhoršího venku. Ozařování, ani chemoterapie nejsou třeba,“ dodala herečka.

Syn Ondřej: Mamka ještě nemůže juchat!
„Mamka se pořád lepší. Nemůže ještě juchat a pracovat, jak by si přála, což je pochopitelné. Já vím, že ji trápí být stále doma, ale ta léčba má prostě nějaký smysl a musí ji dodržovat. Už má ale spoustu pracovních plánů, tak snad je bude moci brzy realizovat,“ řekl Aha! hereččin syn Ondřej Kepka (47), který si jako malý zahrál Honzíka v Arabele.

Na video s Vránovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
platykodon
7. 5. 2017 • 01:05

Mám pocit, že všichni herci kolem osmdesátky MUSÍ hrát. Hodně z nich jsem měla ráda, ale v nových filmech je už nemusím vidět.

defakto
6. 5. 2017 • 09:09

... to si opravdu myslí , že bude ještě hrát ? ... že si už nedá pokoj !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.