Čtvrtníček prodal svůj majetek: Místo lodí stará škodovka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Čtvrtníček prodal svůj majetek: Místo lodí stará škodovka!

Petr Čtvrtníček přišel o jeho největší vášeň.
Petr Čtvrtníček přišel o jeho největší vášeň. (Profimedia.cz)

Petr Čtvrtníček (53) se po letech zbavil svých lásek – parníků. Jak už to ale bývá, prodal je s obrovskou ztrátou. Herec se, ale utěšuje tím, že ušetřil na tom, co by do nich musel investovat, kdyby si je nechal a rychle si koupil malou náhradu. 

Velký milovník lodí Čtvrtníček už dnes nemá ani jednu lodičku. I když se utěšuje tím, že na tom vlastně vydělal, protože by do lodí musel ještě investovat mnoho peněz, ztráta je to obrovská. ,,Vždyť si ji můžu půjčit! Na Vltavě jich je. Mám mezinárodní průkaz, takže si můžu pronajmout loď třeba ve Skotsku a projet se po kanálech,“ sdělil herec a šprýmař časopisu Sedmička. 

Lodě ho stály opravdu spoustu sil a peněz, takže není divu, že herec situaci přehodnotil. ,,Byla to láska a láska je holt slepá,“ přiznává. ,,Jednoho dne jsem si uvědomil, že na šesti lodích zároveň se jezdit nedá. Prodal jsem je s obrovskou ztrátou, ale už tenhle krok byl velkej zisk. Když jsem prodával dvacetimetrový parník Ústí, tak stál zanedbatelný peníze, proti tomu, co jsem do něj po železářské stránce investoval…I když jsem za ni nedostal ani třetinu vložených investic, tak jsem na tom vlastně vydělal tři miliony, protože ty by do toho ještě musely spadnout. Takže jsem pochopil tuhle obrácenou ekonomiku a podle toho se zařídil,“ vysvětlil vše Čtvrtníček.

Na počest narozenin Miloše Formana si koupil malinkou náhradu za jeho ztráty. Koupil si totiž Škodu “Forman“. ,,Jezdím s ním denně, je to držák,“ pochvaluje si nové autíčko, které se jmenuje jako slavný režisér. Herec teď také plánuje, že vezme “Formana“ a pojede s ním do USA navštívit režiséra a jeho rodinu. No, uvidíme k čemu všemu se odhodlá.

Na video s komikem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.