Alice Bendová: Ňadra šestkrát jinak! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Alice Bendová: Ňadra šestkrát jinak!

Velmi křehké vztahy - Seriál Velmi křehké vztahy, který navázal na Rodinná pouta pro Alici právě skončil.
Velmi křehké vztahy - Seriál Velmi křehké vztahy, který navázal na Rodinná pouta pro Alici právě skončil. (: Archiv)

PRAHA – Dříve půvabná a vnadná herečka, která na sebe »upozorňovala« svým poprsím skoro v každé filmové scéně a dnes sexy těhulka se spokojeným a rodinným výrazem ve tváři. Taková je dnes Alice Bendová (34), se kterou se diváci mohli pravidelně setkávat v seriálech Bazén, Velmi křehké vztahy a soutěžním pořadu Hádej, kdo jsem!

Alice si ale zahrála i v úspěšných celovečerních fi lmech jako Báječná léta pod psa nebo Sametoví vrazi.

A právě těmito rolemi si Bendová získala nejednoho mužského diváka, který jejímu plnému výstřihu prostě nemohl odolat. Proto si možná herecká krasavice i na poslední klapce »primáckých« Velmi křehkých vztahů postěžovala, jak jí letitá práce herečky chybí. „Vzpomínám na tu legraci a prokecané pauzy s mými kolegy,“ naříkala si Bendová, která musela s natáčením seriálů a dalších filmů kvůli svému pokročilému těhotenství na čas skončit.

Přesto se ale sexy těhulka stává středem pozornosti na všech akcích, na které dorazí. Protože když včera přišla do filmového Ateliéru Kolbenova, na první pohled působila sice spokojeně, ale jako maminka v očekávání. Bylo vidět, že toho má po chvíli plné kecky. Není také divu, protože za tři týdny by měl být malý chlapeček Adrian, jak ho Alice s manželem už pojmenovali, konečně na světě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.