Borhyová přiznala chlapa: Všechno o jejich lásce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Borhyová přiznala chlapa: Všechno o jejich lásce!

Moderátorka Lucie Borhyová už má dalšího chlapa!
Moderátorka Lucie Borhyová už má dalšího chlapa! (Foto Aha! – M. Pátek, P. Machan, M. Hykl, D. Kundrát, TV Nova, Instagram, archiv LuckyBe)

Zamilované objetí, něžné doteky a šťastný úsměv! Lucie Borhyová (39) se poprvé ukázala na společné fotce s Michalem Smečkou (28). S mužem, se kterým se tajně stýká už 8 měsíců a jejichž vztah přešel z pracovního v důvěrný.

„Tak já čekám...“ okomentovala moderátorka fotku ze svátku lásky pod rozkvetlým stromem na sociální síti. A dočkala se! Se svým partnerem se na 1. máje zároveň pochlubila na první společné fotce, kde Smečka něžne objímá Lucii kolem ramen. A spojila příjemné s dobrou věcí. Konečně se ukázala s Michalem, a ještě k tomu tak chytře, aby propagovala náramky. Ty totiž jejich společná firma vyrábí.

„Jedná se o fotografii z focení pro společnost LuckyBe s. r. o. za účelem prezentace náramků z připravené kolekce, jejichž zakoupením lidé podpoří projekt LuckyBe dětem. Ten si klade za cíl pomoc pro předčasně narozená miminka, respektive nyní pro Neonatologické oddělení Nemocnice Na Bulovce, jehož je Lucie Borhyová patronkou,“ poskytl deníku Aha! vyjádření manažer moderátorky Karel Čelikovský.

Společnost s ručením omezením, kde je Smečka jednatelem a Borhyová společnicí s vkladem 100 000 Kč, se podle obchodního rejstříku zabývá také zahradnictvím, výrobou koksu a třeba i praním pro domácnost. Kdy přesně přerostl pracovní vztah v něco víc, Lucie nekomentovala. Podle vzniku společnosti se znají už od 25. února 2016. Poprvé byli zastiženi až po narozeninovém koncertu Hany Zagorové (70) loni v září.

Tenkrát ji Smečka poprvé vezl domů a fotografové Aha! byli svědky jejich polibků v autě. Od té doby se jejich noční dostaveníčka opakovala podle stejného scénáře. „Jeho auto stojí pravidelně před jejím domem,“ prozradila Aha! moderátorčina sousedka. Teď už je jen otázka času, kdy Lucie svého nového partnera poprvé vyvede do společnosti a oficiálně vztah přizná. O své zamilovanosti ani mluvit nemusí...

Na video s Lucií se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
4. 5. 2017 • 00:09

Hrdličku vyštvala z TV Nova , možná se rodí nový sporťák. Kruci, jak ona to dělá?Nikam paty nevytáhne, je 100% matka, 100% hlasatelka atd. atd., Kyž jsem říkala chudák Hrdlička, pomalu mi tady nadávali

stekavypes
3. 5. 2017 • 19:53

Ať si zase nezapomene udělat haranta.

blankaflexi
3. 5. 2017 • 17:12

Prosím nedávejte sem už tu afektovanou vytahanou hubu !!! Věřím tomu,že si tato rozšlápnutá držka sama posílá nesmysly a fotky do bulváru,aby ukázala,že je o ni ještě zájem !? Máš doma dvě děti chudinko tak se starej a netrénuj před zrcadlem afektovaný rádoby smích !! Je to vlastně smutná existence !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.