Saudková práskla partnera! Jde o děti… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Saudková práskla partnera! Jde o děti…

Sára prozradila, proč její partner Samuelem dětem nečte, ale vypráví.
Sára prozradila, proč její partner Samuelem dětem nečte, ale vypráví. (herminapress.cz)

O dětech a rodičovství se opět rozpovídala fotografka Sára Saudková. Vysvětlila, že láska k dětem je pouto, které neslábne a tvrdí, že zdravé sobectví, je rodičovství prospěšné. Prozradila, že děti jsou její inspirací pro psaní pohádek a dokonce přiznala, proč její partner Samuel dětem nečte.

Sára Saudková má čtyři děti, které už také ukazují svou osobnost. „Díky mým akčním dětem vznikla třeba moje kniha Půlnoční pohádky. Když řádí, vedou mi ruku a píše se mi jedna báseň,“ prozradila fotografka a spisovatelka pro revue.ihned.cz s tím, že její děti pohádky milují.

„Večer jim je vypráví jejich tatínek, který si je vymýšlí, protože nikdy nemůže najít brýle,“ prozradila Saudková se smíchem důvod, proč jim tatínek před spaním pohádky nečte.

Video: Sára Saudková popsala sex se svými milenci!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
-bello-
7. 5. 2017 • 09:57

Šárka je jen střevo, co se vetřelo k Saudkovi, okradlo ho a spustilo se s jeho synem.Pohádky si vymýšlí každý rodič, ale tahleta je vydává ( vlastním nákladem ? ).Kdysi měla výstavu, tak jsem tam povinně musela jít. Napsala jsem do knihy, že jsem viděla pouze paskvily pravých Saudkových fotek a že by měla dělat něco jiného. Ta umaštěná husa vypadá tak, že strčit ji do vany plný Sava, stejně bude vypadat, že se týden nemyla a smrdí .Jejich uřvaný fracky + ji mít za sousedy? To je na skok z Nuseláku

ellenic
7. 5. 2017 • 09:12

O Sáře Saudkové, vl. jménem Šárce Směšné mám své mínění. Co vlastně dokázala, měla dost informací o jeho tvorbě a fotografování, protože její fotky silně připomínají jeho tvorbu. Podle mne ho využila pro vlastní zviditelnění . To, co se dělo okolo jeho archivu a údajné krádeži si také myslím své. Saudka je mi líto, ať je jaký chce, tohle si prostě od takové ženské nezasloužil. Ještě si vzpomínám na dům, který měl, ale nemůže ho užívat, protože v něm bydlí ona s jeho synem a dětmi .

mdada49
6. 5. 2017 • 22:12

Klasika .......JAK SE JEDNÁ O C!GOŠE JE DISKUZE ZABLOKOVANÁ. To je ta svoboda projevu a pravda a láska vítězí. My gádžové můžeme makat do úmoru a držet huby, zatímco nemakačenka jsou vysmátí. Doufám, že se Vašík Havlů smaží v pekle !!!

majojo
6. 5. 2017 • 14:08

Její čtyři děti už také projevují svou osobnost. Jestli po nejbližších příbuzných, tak to ale musí být drzí a nevychovaní parchanti!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.