Pippa Middleton (33): Tajný scénář svatby odhalen! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pippa Middleton (33): Tajný scénář svatby odhalen!

Pippa Middleton si chystá vzít zámožného bankéře Jamese Mathewse.
Pippa Middleton si chystá vzít zámožného bankéře Jamese Mathewse. (Profimedia.cz)

Sestra vévodkyně z Cambridge Kate (35) Pippa Middleton (33) si chystá vzít zámožného bankéře Jamese Mathewse (41)! Jelikož jde o svatbu pompézních rozměrů, na které se podílí stovky lidí, nepodařilo se tajný scénář udržet pod pokličkou. Co o dni »D« už víme?

Kdy a kde bude svatba?
Veselka se odehraje 20. května v Kostele sv. Marka ze 12. století v Englefieldu v hrabství Berkshire. V tomto kostele se děti Kate a Williama (34), princ George (3) a princezna Charlotte (1), v loňském roce zúčastnili své úplně první vánoční mše.

Koho si bere?
Vyvoleným se stane James Mathews. V mládí byl závodníkem. Účastnil se Britského šampionátu Formule 3 a dokonce vyhrál Britský Renault šampionát v  roce 1994. Nyní se věnuje bankovnictví. Jeho majetek byl loni odhadován na 64 miliard Kč. Pippě navlékl zásnubní prsten v hodnotě 6,4 milionu Kč.

Kdo navrhne šaty?
Proslýchá se, že šaty bude mít na svědomí legendární britský návrhář Giles Deacon (48). Ten získal cenu Britský módní návrhář roku 2006 i cenu ANDAM Fashion Awards Grand Prix 2009.
Koho pozvali?
Pozváno je kolem tří stovek hostů. Přítomnost Kate a Williama je jistá, stejně jako jejich dvou dětí. Přijde i princ Harry (32). Není ale jasné, zda s přítelkyní. Je však nepravděpodobné, že by se dostavila královna Alžběta II. (91) s princem Philipem (95). Z celebrit a sportovců se objeví mj. David Beckham (41) s manželkou Victorií (43), nebo tenista Roger Federer (35).

Družička, která zkazila fotku Williamovi a Kate: Šklebit se umí pořád stejně!
Pamatujete si na holčičku, která v roce 2011 zkazila svatební foto prince Williama a Kate? Na hlavě měla květinový věneček, při polibku novomanželů se tvářila otráveně a zacpávala si uši, aby nemusela poslouchat rozvášněný dav před Buckinghamským palácem. Jedná se o Williamovu kmotřenku Grace van Cutsem. Tehdy jí byly tři roky, teď už je z ní ovšem velká slečna. Šklebit se ale dokáže pořád stejně!

VIDEO: Jak šel čas s Kate Middleton!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
7. 5. 2017 • 10:04

Ty Middletonovic holky prostě na svůj věk vypadají staře, jak je to možný ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.