Nový dokument o slavné zpěvačce: Whitney byla bisexuálka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nový dokument o slavné zpěvačce: Whitney byla bisexuálka!

Whitney Houston
Whitney Houston (profimedia.cz)

Slavná zpěvačka Whitney Houston (†48) byla bisexuálka a spala se svou nejlepší kamádkou a asistentkou Robyn Crawford (56). Tvrdí se to v novém dokumentu, který byl právě prezentován na filmovém festivalu Tribeca.

„Nemyslím, že byla lesba, spíš bisexuálka,“ uvedla na kameru zpěvaččina stylistka Ellin Lavar. „A právě Robyn jí poskytovala bezpečné místo a porozumění,” dodala.
Obě dívky se seznámily už jako teenagerky v New Jersey a byly od sebe neoddělitelné. „Byly jako dvojčata. Že spolu spaly, vytáčelo zpěvaččina manžela Bobbyho Browna.

To on chtěl být mužem v jejich vztahu,” přidal se šéf ochranky zpěvačky Kevin Ammons. Bobby Brown (48) šel dokonce ještě dál a prozradil, že si ho Whitney vzala jen proto, aby svou bisexualitu skryla! Kvůli stresu z prozrazení jejího tajemství se prý rovněž dala na drogy, které ji 11. února 2012 nakonec zabily.

Na video s Whitney Houston se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.