Václav Svoboda z Ulice: Nafackoval mladému kolegovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Václav Svoboda z Ulice: Nafackoval mladému kolegovi!

Škrcení bylo opravdové, herec začal rudnout.
Škrcení bylo opravdové, herec začal rudnout. ( Foto TV Nova, ara)

Jestli se rozlobíme, budeme zlí! Václav Svoboda (53) si mezi kolegy z nekonečného seriálu Ulice vysloužil přezdívku český Bud Spencer (†86). Když měl před kamerou dát pár facek Vukovi Čelebićovi (28), šel do toho se stejnou vervou jako známý akční hrdina mnoha italských komedií.

„Nebál jsem se toho, i když Vuk je o hlavu vyšší než já. V pohodě jsem ho složil na stůl. Jsem neohrožená postava,“ okomentoval herec natáčení čtvrteční scény, ve které si Lumír Nykl přišel na radnici vyřídit účty s mladým Robertem Bláhou. Podezříval ho totiž, že má poměr s jeho ženou Světlanou neboli Terezou Bebarovou (41).

„Byly dvě zkoušky a tři klapky, takže se to jelo celkem pětkrát. Nejdéle se řešily facky – z jaké strany a s jakou intenzitou půjdou! Ty se zkoušely vícekrát než samotné škrcení. Vuk všechny ty facky trpělivě snášel,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze štábu s tím, že i barva jeho tváře při škrcení je opravdová. „Vašek ho opravdu pořádně zmáčkl. Jako Bud Spencer!“ dodal se smíchem člen štábu.

Na rvačku se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.