Smutné přiznání Ondřeje Soukupa: Proč se Šoralová vdávala v černém! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutné přiznání Ondřeje Soukupa: Proč se Šoralová vdávala v černém!

Ondřej Soukup prozradil, proč se Lucia Šoralová vdávala v černém.
Ondřej Soukup prozradil, proč se Lucia Šoralová vdávala v černém. (Foto: Pátek, Hykl, Machan, Kopáč)

Lucia Šoralová se konečně po dlouhých čtrnácti letech a dvou společných dětech provdala za Ondřeje Soukupa. Teď se hudební skladatel o jejich svatbě rozpovídal a některým jeho vyjádřením se člověk nestačí divit.

„Lucce se blížila čtyřicítka a já jsem si říkal, že si přece nevezmu ženskou, které táhne na padesát,“ vysvětlil Ondřej Soukup, proč se odhodlal k tomuto významnému životnímu kroku. „Vzpomněl jsem si na to na začátku prosince a 9. ledna jí bylo čtyřicet, takže se to muselo stihnout,“ prozradil skladatel v talkshow 7 pádů Honzy Dědkas tím, že tak alespoň nemusel shánět nějakou hloupost k Vánocům.

Jenže zas takovou radost Šoralové tenhle dárek neudělal. „Za čtrnáct dní měla sehnat šaty, a to nikdo neudělá. Nakonec zjistila, že má vlastně nádherný model, který nikdy nikde neměla a který jsem jí dal asi před rokem,“ vysvětlil, proč se jeho nevěsta oblékla do černého.

Video: Ondřej Soukup se tajně oženil! Vzal si dlouholetou milenku Lucii Šoralovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
29. 4. 2017 • 00:04

Místo modelu jí měl nechat opravit šouravé oko a jestli v tom modelu nevypadá jak těhotný netopír, tak jsem úúplně pitomá jako ona (a to n e j s e m ).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.