Těhotná Agáta »utřela«, ale Kuba se skvěle bavil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotná Agáta »utřela«, ale Kuba se skvěle bavil!

Jakub Prachař na párty laškoval se sokyněmi těhotné manželky.
Jakub Prachař na párty laškoval se sokyněmi těhotné manželky. (Foto: Pátek, Hykl, Kundrát, Machan)

Jakub Prachař (33) si odskočil moderovat narozeninovou párty známe značky sladkých pochoutek a skvěle se při tom bavil s modelkami, se kterými si jeho manželka Agáta nemůže přijít na jméno.

Hvězdami této akce byly totiž Simona Krainová (44) a Andrea Verešová (36). Agáta má se Simonou nepřátelské vztahy už od roku 2008, kdy začala randit s jejím expřítelem, hokejistou Jiřím Hudlerem (33). Krainová ji pak dokonce nechala vyvést z klubu se slovy, že Agátu zapomněli rodiče naučit dobrému chování. Navíc nedávno prohlásila, že nemá ani vkus. „Dnes už i to největší koště má trochu styl,“ rýpla si.

S Verešovou má naopak Agáta problémy kvůli pořadu Prostřeno!, ve kterém o Andree prohlásila, že si jednou v restauraci objednala místo candáta objednala »kandáta«. Nakonec se navíc ukázalo, že autorkou tohoto slavného výroku byla Krainová. „Smutné je, že vás někdo tak zkažený, morálně a lidsky nečistý dokáže zatáhnout do absurdní kauzy,“ řekla tenkrát Verešová.

Otázkou zůstává, jestli se tímto Jakub své ženě mstí, nebo mu to prostě nedošlo. Každopádně to Agáta asi jen tak nevydýchá. „Já to nijak komentovat nebudu, já byla doma…“ vyjádřila se pro Blesk Prachařová.

Agáta Prachařová rozpitvala manželství s Jakubem!



Přečtěte si
-bello-
28. 4. 2017 • 22:44

Špagáta nic komentovat nemusí, od toho je stará Žíla. Co to má s krkem, vypadá jak když má struma

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.