Smál se u oběda, 3 dny poté se Rajtoral oběsil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smál se u oběda, 3 dny poté se Rajtoral oběsil!

František Rajtoral
František Rajtoral (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka, Jan Hrouda, Aleš Krecl, Profimedia.cz)

Ve svém tureckém působišti Gaziantepsporu dostal několik dnů volna, které strávil František Rajtoral (+31) v Česku. Ve čtvrtek – přesně před týdnem – tedy tři dny před smrtí, obědval doma v Příbrami s kamarádem Janem Starkou, synem Jaroslava Starky, jenž řídí místní fotbalový klub.

„Mluvili jsme o fotbalu, ale třeba i o autech. Stěžoval si, že je to v Turecku těžký, klub neplní, co slíbí. Ale jinak byl úplně stejný jako vždycky dřív, i jsme se zasmáli,“ pověděl Starka mladší v rozhovoru pro Sport. „Zpět do Gaziantepu se mu moc nechtělo, ale povídal, že pojede. Podle mě se tam vracel hlavně proto, aby s klubem rozvázal smlouvu.“

Tím Starka potvrdil slova Rajtoralova manažera Pavla Zíky. „František chtěl vyvázat ze smlouvy, pracoval na tom náš turecký právník a tento týden to mohlo být hotové.“
Jenže toho už se fotbalista nedožil. V pátek, den po obědě v Příbrami, už seděl na lavičce při ligovém duelu Konyaspor – Gaziantepspor, který jeho spoluhráči vyhráli 2:1 a přiblížili se záchraně v Superlize. A v neděli už mu nebylo pomoci, našli ho oběšeného v jeho bytě na předměstí Gaziantepu.

Na video s Františkem Rajtoralem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
28. 4. 2017 • 00:33

6010 hm, takže spolehlivé antidepresivum je zlatá cihlička

6010
27. 4. 2017 • 12:55

No právě.Tři dny před oběšením se u oběda smál.Tak toto mi nesedí a navíc když jsem si dnes přečetla v Blesku o Rajtoralových aktivitách, co vše vlastnil, tak to není normální, takový obrovský majetek jen tak opustit.Jeho deprese nebyly až tak velké, aby přestal přemýšlet, vzal si život a ani nenapsal dopis na rozloučenou a jen tam rozprostřel nějaké dlužní úpisy.Vždyť ten již do smrti nemusel kopnout do balonu.Právě kvůli tomu majetku ho někdo oddělal.Tím, že je v Turecku, kde se nejspíš pitva odflákla jako u Moniky a Klárky Kramných, tak se vše svede na jeho duševní stav a dluhy.Nesmysl.Znala jsem ho, on tak houpý nebyl.Přeci vše nezahodí a hodí si to.Přimlouvám se za pořádnou pitvu tady v ČR! Podle mne ho někdo něčím omámil a pak pověsil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.