Felix Slováček a Lucie Gelemová: Schovávali se na schodech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Felix Slováček a Lucie Gelemová: Schovávali se na schodech!

Slováček s Gelemovou vyrazili na Moravu.
Slováček s Gelemovou vyrazili na Moravu. (Foto Aha! – Jiří Krušina)

Něžné dotyky, úsměvy na všechny strany a potlesk. Tak vypadala třídenní cesta Felixe Slováčka (73) a jeho milenky Lucie Gelemové (34) na severní Moravu.

Páreček si naplánoval práci tak, aby mohl být stále pohromadě. Výtvarnice zahájila vernisáž svých obrazů v Úvalně na Krnovsku. Dorazily na ni bezmála dvě stovky lidí a všichni byli překvapeni, když v úvodu zahrál Felix dvě skladby na saxofon. „Vypadají šťastně. Navíc Lucie prodala v průběhu večera několik obrazů,“ řekl deníku Aha! organizátor výstavy Bohumil Králík.

Milenci na chvíli zmizeli na staré schodiště, které lemovaly svíčky. „Asi chtěli být sami,“ řekla deníku Aha! Alena Krupková z nedaleké Opavy.
Hodinu po skončení vernisáže odjel Felix i s Lucií do kulturního domu. Tam se s kapelou připravoval na svůj večerní koncert. „Překvapilo nás, když pan Slováček spontánně vyzval přítelkyni před koncertem k tanci. Slušelo jim to,“ řekl starosta Úvalna Radek Šimek. Felixa měl takový úspěch, že ho publikum nechtělo pustit z pódia ani po dvou hodinách hraní.

Na video s Felixem Slováčekem  se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
selka
28. 4. 2017 • 23:09

To je k popukání, Gelemka má veřejně z této "sluzebky" Veřejně foto z koupelny, to ji fotil její dědeček Slováček cha , vostuda jedna , kujva je to

-bello-
28. 4. 2017 • 00:20

V Úvalně na Krnovsku chcípnul pes.Jinak by atrakci Gelemová + Slováček brali jak v Praze. Nulově ! hm hm a prej prodala " obrazy. " Hovňajs, obrazy to nebyly, prodával se Slováček nad hrobem

jeny.lopez
27. 4. 2017 • 17:18

Gelemová pořád bojuje není lepší jít do důchodáku tam neni třeba bojovat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.