Babiš do toho »praští« na své farmě: Čapí hnízdečko lásky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Babiš do toho »praští« na své farmě: Čapí hnízdečko lásky!

Monika a Andrej si řeknou své ANO.
Monika a Andrej si řeknou své ANO. (Foto ara)

Své ANO si řeknou ministr financí Andrej Babiš (62) a jeho partnerka Monika (42) v červenci. V Čapím hnízdě. Líbánky si budoucí manželé naplánovali až po říjnových volbách. V tropickém ráji na Bora Bora.

O místě konání obřadu prý bylo jasno hned. „Čapí hnízdo je místo, které máme oba rádi, je tam plno svateb. Žádné jiné místo jsme nezvažovali,“ řekl Babiš pro Blesk.cz. S veselkou ale budoucí novomanžel příliš starostí nemá. „Všechno zařizuje Monika, řekla mi i kdy a kde mám být, dokonce mi nechala ušít oblek. Já měl jenom dodat seznam 100 hostů a i to jsem udělal se zpožděním,“ řekl. Na něm ale chybí Babišovi političtí kolegové.

Budu tam jako normální občan
Podle Babiše je možné, že na svatbě bude jako normální člověk. „Svatba je ještě daleko, teď mě premiér odvolá, takže mám jiné starosti. Musím sehnat kartony, mám spoustu papírů,“ řekl ministr. Návrh na jeho odvolání by mohl dát Bohuslav Sobotka (ČSSD, 45) kvůli kauze nákupu korunových dluhopisů. Babiš, jako šéf koaliční strany, by s tím ale musel souhlasit...

Na video s Andrejem Babišem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
ararat
1. 5. 2017 • 16:42

Držím palce p.Babiši

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.