Proč tam tak divně sedí? Až se to dozvíte, budete plakat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Proč tam tak divně sedí? Až se to dozvíte, budete plakat!

Muž sedí u dveří, za kterými leží jeho nemocná manželka. Blíž nesmí...
Muž sedí u dveří, za kterými leží jeho nemocná manželka. Blíž nesmí... (Foto: Twitter)

Snímek sedícího muže u pootevřených dveří působí skutečně podivně. Jenže tento snímek je zároveň důkazem, že milující člověk se snaží udělat pro své nejbližší cokoliv.

Muž sedí na křesílku před dveřmi do potemnělého pokoje. Před sebou má stoleček, na něm pití a jakési papíry. Snímek vypadá skutečně podivně, ale realita, kterou zachycuje je krutá, vysvětlila ji Mackenna Newman (17) z Kalifornie. „Moje máma musí být v izolaci během radioterapie ve svém pokoji – nikdo k ní tedy nemůže jít. Táta jí aspoň takhle dělá společnost, aby jí byl co nejblíže, já pláču,“ svěřila sociální síti.

Není divu, že fotka obletěla celý svět. Dívčina máma totiž trpí rakovinou a celá rodina se jí snaží být v těžkých chvílích oporou. „Myslím si, že je to krásné, jak jsou rodiče stále zamilovaní,“ zní další věta, kterou k fotce připojila. Není divu, že snímek zaujal tolik lidí po celém světě.

Muž sedí u dveří, za kterými leží jeho nemocná manželka. Blíž nesmí...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.