Štáfek je v balíku: Vydělává na slávě jiných! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Štáfek je v balíku: Vydělává na slávě jiných!

Jakub Štáfek
Jakub Štáfek (Foto: TV Nova, Michal Beránek, Dana Kolářová, ara)

Jakub Štáfek (26), známý především ze seriálu Ulice, má nový kšeft. Začal totiž vydělávat na slávě Ládi Hrušky (39), díky kterému nedávno obdržel pěkný balík.

Jakub totiž není jen herec, je to i režisér. Před pěti lety založil s Jiřím Mádlem společnost Funny Bunny Films, přes kterou vyrábějí krátké filmy či reklamy. Jejich největším projektem byly dosud reklamní spoty na česká vína, ve kterých si zahrál Ondřej Brzobohatý. „Mám z toho natáčení hezký pocit, už jen z toho důvodu, že to točil Kuba Štáfek, což je můj kamarád. Vím, že je šikovný a že je to profík,“ řekl nadšeně Brzobohatý.

Podobně spokojený je po nedávném natáčení i Láďa Hruška. „Bylo vidět, že tomu rozumí. Šlo to rychle a myslím, že jsme si to užili,“ prozradil Hruška. V obou případech se jednalo o opravdu velké kšefty s obrovskými zisky. Štáfek může být tedy spokojený. Díky reklamám s Hruškou si totiž finančně polepšil.

VIDEO: Jakub Štáfek musel na blond!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.