Nevěsta Banášová: Takové věno svět neviděl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nevěsta Banášová: Takové věno svět neviděl!

Adela je s Viktorem šťastná.
Adela je s Viktorem šťastná. (instagram)

Už za pár týdnu se odehraje svatba Adely Banášové a světlo světa spatřila informace, že moderátorka je skutečně dobrá partie. Takové věno totiž jen tak nějaká nevěsta nemá, dá se říci, že v současnosti je to nejlukrativnějšá nevěsta na Slovensku.

Banášová je skutečně šikovná obchodnice, v loňském roce se jí podařilo téměř zdvojnásobit zisk její firmy. Moderátorka, která je pracovně téměř na roztrhání si podle webu finstat.sk připsala zisk 271 000 eur, což je o 76 % více než v roce 2015.

“Adela patří do první ligy moderator. Za kvalitní práci dostává přimě řený plat a hodně věcí take děla zadarmo a nezištně, to se ani neví. Kdyby byla na peníze, vydělává podstatně víc,” uvedl dobře informovaný zdroj pro server cas.sk.  Krásná blondýnka navíc peníze nerozhazuje, ale investuje například do nemovitostí.

Viktor Vinzce zatím takové příjmy nemá, ale přesto prý s Adelou platí všecho půl na půl. Jenže I jeho popularita raketově roste, nechme se tedy překvapit, jestli jednou svou nastávajícví překoná.

 Video: Žádost o ruku mě zaskočila, říká Banášová! A vlastně proč ne...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.