Zamilovaný Noid: Sex s »bezdomovkyní« jen ve studiu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zamilovaný Noid: Sex s »bezdomovkyní« jen ve studiu?

Václav Noid Bárta s houslistkou Andreou Jiskrovou.
Václav Noid Bárta s houslistkou Andreou Jiskrovou. (Foto: Facebook.com)

Václav Noid Bárta (36) udržuje dál vztah s houslistkou Andreou Jiskrovou (31). Dokonce jí pomohl se stěhováním od bývalého přítele. Zpěvák však tvrdí, že jde mezi nimi jen o přátelství…

Andrea se ze dne na den ocitla bez střechy nad hlavou. Bydlela totiž se svým přítelem, který ale našel v jejím počítači »milostnou korespondenci« s Noidem a ihned houslistce sbalil její věci do igelitek a postavil je před dveře svého domu. „Andrea teď bydlí u kamarádky. A protože jsem se cítil trochu provinile, že do toho byla zatažena kvůli mně, pomohl jsem jí sehnat auto, které jí odstěhovalo,“ prozradil Blesku Noid, který tvrdí, že mezi nimi jde jen o pracovní a kamarádský vztah.

„Stále se stýkáme. Dokončujeme totiž hudbu k pohádce, kterou musím za čtrnáct dní odevzdat. Dokonce uvažuji, že ji zapojím do dalšího mého turné. Lidé by měli vědět, jak moc je talentovaná,“ dodal zpěvák. Podle všeho se tedy dvojice stále schází ve studiu, kde jsou sami a už jim nic nebrání v radovánkách.

Václav Noid Bárta a houslistka, se kterou má prý sex: Co o ní prozradil? To se dozvíte v našem videu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lydyna
26. 4. 2017 • 12:50

Teda to jsou starosti,zda se ve studiu oddávají sami radovankam. Jsou dospělí a at si dělají co chtějí. At je slečna rada, ze se toho nadutyho, plesatyho a zakomplexovanyho Salavy zbavila.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.