Zoufalá Kolomazníková: Sama na dceru a bez prachů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zoufalá Kolomazníková: Sama na dceru a bez prachů!

Klára Kolomazníková je na dceru stále sama.
Klára Kolomazníková je na dceru stále sama. (Profimedia)

Největší slávu zažila, když zpívala s kapelou Holki. Od té doby, Klára Kolomazníková v životě příliš štěstí nemá. Sice teď vydala CD, ale jen zpěvem by svou dceru uživit nedokázala.

Zpěvačka je na výchovu své dcery sama a její finanční situace není zrovna růžová. „Civilní práci stále mám, v dnešní době je stálý plat důležitý, zvláště když jsem samoživitelka. Nemůžu čekat, jestli mi někdo dvakrát měsíčně zavolá na nějaké zpívání,“ prozradila Klára Kolomazníková pro super.cz.

Zpěvačka je na výchovu dcerky Valinky sama, otec dítěte dokonce neplatí ani alimenty. „Co se jejího biologického otce týče, situace se nezměnila. Ale posunulo se to někam dál a řeší se to ve větším. Částka se jen stále navyšuje a už to šlo do statisíců. Holka tátu vůbec nezná,“ prozradila Klára s tím, že dceři bude muset vysvětlit, jak to všechno bylo, než půjde do školy.

Video: exHolka Kolomazníková říká, že otec se o její dceru nezajímá

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
dandova
27. 4. 2017 • 08:27

A co takhle pracovat?

-bello-
26. 4. 2017 • 23:41

Neznám , nevím, kdo je Kolomazníková, ale je fakt, že samoživitelky to mají drsný a pokud mají chytré dítě, tak dvojnásob.Takové dítě potřebuje víc kroužků a na ty ona musí vydělávat.Ale na migrantské dementy se peníze najdou, protože aby se začlenili.Hlavně ta úkáčková to je fuška , co se asi tak množí z vodky a samohonky ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.