Laufer (77) a jeho manželka: Oba ve špitálu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Laufer (77) a jeho manželka: Oba ve špitálu!

Laufer i jeho manželka jsou v nemocnici, každý ale s jiným zdravotním problémem.
Laufer i jeho manželka jsou v nemocnici, každý ale s jiným zdravotním problémem. (Foto Aha! – Martin Přibyl, Marek Pátek, ara)

Poslední rok by si Josef Laufer (77) nechtěl zopakovat ani za nic. Jako by nestačilo, že jeho manželka, kostýmní výtvarnice Irena Greifová (78) leží téměř rok v nemocnici. I zpěvák je ve špitále jako doma. Momentálně je hospitalizován po výměně druhého kolene!

„Před necelým rokem mi operovali jedno koleno, teď přišlo na řadu i to druhé,“ svěřuje deníku Aha! neochotně interpret hitu Sbohem, lásko, já jedu dál. Mezi dvěma endoprotézami ještě musel absolvovat operaci žlučníku. „Já si ale nestěžuji,“ podotýká Laufer. Jeho hospitalizace mu dělají potíž v jediném – nemůže denně v nemocnici navštěvovat svou ženu. Česká Bardotka, jak se jí zamlada přezdívalo, prodělala tzv. toxický šok.

Zničehonic jí začaly selhávat ledviny, játra a vědomí. Před rokem se tak ocitla na prahu smrti. Život si nakonec vybojovala, musí se ale učit všechno znovu, včetně chůze. „Jako když se vám narodí dítě,“ komentuje zpěvák, který pevně doufá, že manželka se mu během pár týdnů konečně po roce vrátí domů. „Snad. Uvidíme,“ říká Laufer s tím, že zatím jeho ženu pravidelně navštěvuje jejich dcera Ester (48). „Já snad budu během pár týdnů už také mobilní,“ doufá zpěvák.

Josef Laufer o plastice nosu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
xsedmikraska
26. 4. 2017 • 18:52

Josef Laufer mi chybí v Tv. Škoda. Přeji hodně zdraví!

ivoadler
26. 4. 2017 • 14:23

Nojo, věčně mladí nebudem. Ba musíme si i připustit, že možná i zemřem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.