Žena Schumachera promluvila: Horší než manželova smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Žena Schumachera promluvila: Horší než manželova smrt!

Corinna Schumacher se bojí o život syna Micka!
Corinna Schumacher se bojí o život syna Micka! (Foto: ara)

Manželka slavného závodníka Michaela Schumachera trpí! Jakoby nestačilo, že její manžel leží v kómatu. Corrina Schumacherová se teď třese strachy o život syna Micka.

Corinna Schumacherová se dlouhou dobu tvářila statečně, ale v současné době už je na ní stresu příliš. Ohledně manželova zdraví se stále tváří, že to s ním není až tak zlé, další vrásky jí ale začal přidělávat syn. „Corinna skoro nemluví. Vyčítá synovi Mickovi, že se vydal ve stejných šlépějích jako jeho otec a má o něj strach,“ prozradila podle webu vipstory.instory.cz jedna z jejích kamarádek.

Manželka závodníka formule jedna, který se prý nachází ve stavu bdělého kóma, se smířila s jeho zdravotním stavem. Myšlenky na to, že by jejího syna mohlo potkat něco podobného nebo snad i horšího, než jejího manžela, ji děsí. Jenže zatím se zdá, že Mick půjde v tátových šlépějích i dál. Corinna dobře ví, že být pilotem formule nese svá rizika. A co může matku děsit víc, než obavy o život vlastního dítěte.

Video: JAK TO BYLO! Schumacherovi je dnes 48 let...

Video se připravuje ...

 

Video: Michael Schumacher se vznesl přes Pereze do vzduchu a hodně nepříjemně boural

Video se připravuje ...

Video: Zákeřný manévr Michaela Schumachera

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.