Ťukněte si s celebritou! Herečka Aneta Krejčíková slaví 26 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ťukněte si s celebritou! Herečka Aneta Krejčíková slaví 26

Aneta Krejčíková
Aneta Krejčíková (Dana Kolářová)

26. narozeniny dnes slaví herečka Aneta Krejčíková. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Aneta Krejčíková měla od malička velký sen - stát se herečkou. A ten se jí vyplnil. Nejen v tom, že se dostala na pražskou konzervatoř, kde začala studovat hudebně dramatický obor. Přihlásila se také do herecké agentury a už ve čtrnácti letech si ji tvůrci vybrali, aby se objevila v oblíbeném nováckém seriálu Ulice jako Gábina Pumrová (kde poprvé odhalila - už jako zletilá v roce 2009 - své vnady).

Zařadila se tak mezi vnadné české herečky, podobně jako Marika Procházková, Patricie Solaříková, Miluše Bittnerová či Lenka Zahradnická. Od té doby se Aneta Krejčíková objevila před kamerou opakovaně: v seriálech Trapasy, Kriminálka Anděl, Cesty domů, Obchoďák či ve filmech Zastřený hlas, Boží pole s.r.o., Láska je láska nebo v nejlepším filmu roku 2011 (získal čtyři České lvy, včetně nejlepšího filmu) Poupata, kde Aneta Krejčíková mj. předvedla vydařené a odvážné striptýzové vystoupení.

Aneta Krejčíková se také zapojila do kampaně cílené proti násilí na ženách, která nese název Nenechte si ubližovat, a stala se jednou z jejích tváří.

Na video s Anetou Krejčíkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.