Ťukněte si s celebritou! Modelka Agáta Prachařová slaví 32 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ťukněte si s celebritou! Modelka Agáta Prachařová slaví 32

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová (Profimedia.cz)

32. narozeniny dnes slaví modelka Agáta Prachařová. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Po třetím ročníku italsko-českého gymnázia přestoupila Agáta Prachařová na Střední odbornou školu umění a managementu. Po ní absolvovala Slezskou universitu v Opavě. Do modelingu fušovala už od třinácti let. Známou se ale stala až v roce 2005, kdy obdržela blyštivý diadém za druhé místo v soutěži krásy Miss České republiky.

Už ve svých jedenácti si zahrála po boku své matky Veroniky Žilkové a herce Bolka Polívky ve filmu Zapomenuté světlo, který režíroval Vladimír Michálek. Malou roli stihla i v seriálu Ulice. Tu velkou si zkusila v ne příliš divácky oblíbeném snímku Kryštofa Hanzlíka, Crash Road. V Divadle Palace se objevila v Kachně na pomerančích, komedii o manželské krizi.

Agáta Hanychová zná prostředí modelingu jako svoje lodičky, proto si založila vlastní modelingovou agenturu. Má také svou módní značku. Miluje sport a nakupování. Ráda by se stala fotografkou.

S přítelem Miroslavem Dopitou, hráčem amerického fotbalu, má syna Kryšpína. Jejím otcem je český reklamní režisér Jiří Hanych. 

Na video s Agátou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.