Ťukněte si s celebritou! Moderátor Leoš Mareš slaví 41 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ťukněte si s celebritou! Moderátor Leoš Mareš slaví 41

Leoš Mareš
Leoš Mareš  (Foto Aha - Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl, herminapress.cz )

41. narozeniny dnes slaví moderátor Leoš Mareš. Přejeme všechno nejlepší, hodně štěstí, lásky a samozřejmě to zdravíčko!

Excentrický moderátor Leoš Mareš, je znám svými avantýrami a milostnými románky. A také svým Lamborghini za 8,5 milionu.

 Leoš Mareš podstoupil vyšetření střev zvané kolonoskopie a podle svého vyjádření na Twitteru to bylo právě včas. Lékaři mu totiž našli polyp, což je výrůstek na střevní sliznici, ze kterého se může rozvinout i rakovinové onemocnění. Mareš se do péče lékařů svěřil poté, co mu na závažné onemocnění koncem roku 2015 zemřel jeho milovaný otec Ivo Mareš.

Ekonomickou fakultu Západočeské univerzity vystudoval v Chebu. Kariéru začínal Leoš Mareš jako diskžokej na diskotékách. V roce 1994 přešel do chebského rádia Ergensis a z něho do Evropy 2 v Praze. S Patrikem Hezuckým tam dodnes uvádí pořad Ranní show. A postupně se Leoš Mareš propracoval do pozice nejvyhledávanějšího a nejlépe placeného moderátora v Česku.

Pak nasadil chundelatý kabát, za který by se nemusel stydět ani Yetti. Kožich byl Marešovou vizitkou. Vystupoval s ním ve svých "rapperských klipech" i na koncertech. Nazpíval v něm duet s Terezou Kerndlovou Nejlepší nápad i Svalnatce. Sundal ho až po reality show Big Brother. Uváděl ji v roce 2005.

Následovala pěvecká soutěž Česko hledá SuperStarX Factor nebo Hlas Československa (spolu se slovenskou moderátorkou Tinou). Několik let moderoval Leoš Mareš hudební pořad Eso a předával i České slavíky. Patří mezi nejlépe placené workoholiky u nás. V průměru spí čtyři hodiny denně. Od roku 2010 šéfuje moderátor Leoš Mareš redakci týdeníku Spy. Leoš Mareš je znám svými románky s krásnými ženami. Od roku 2015 randí se stylistkou Monikou Koblížkovou.

Na video s Leošem Marešem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.