Pazderková nezvládá kritiku: Zoufalý krok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pazderková nezvládá kritiku: Zoufalý krok!

Iva Pazderková
Iva Pazderková (Instagram)

Sprcha urážek, vulgarismy, nenávist! To všechno se sneslo na hlavu porotkyně třetí Tváře Ivy Pazderkové (37). Komentáře na sociální síti ji dohnaly k zoufalému činu.

Jako Pink (37) létala v devátém dílu show zavěšená na šálách několik metrů nad zemí. Její nesoutěžní číslo se ale víc než s obdivem setkalo s kritikou. A to přitom herečka riskovala zdraví.

„Budu dělat akrobacii na šále, a to bez jištění. Opět si tak zkusím, jaké je to být zase soutěžící,“ prozradila ještě před vystoupením. To, co po něm následovalo, rozhodně nečekala. „Včera jsem měla vystoupení v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. A poprvé po půl roce jsem si na Facebooku přečetla komentáře. Tolik nenávisti, urážek a zla za jednu zazpívanou písničku mě opravdu odzbrojilo,“ vypsala se na sociální síti hned v pondělí Iva.

„Vím, že bych měla být takzvaně nad věcí, ale fakt, že jsem obyčejný člověk a ne mašina bez citu, mi to zrovna dnes ráno nedovoluje,“ svěřila se veřejně. „Mám toho dost. Mám dost Facebooku. A proto ho zítra zruším,“ oznámila.

Reakce diváků na Facebooku: Kymácí se jak žížaly v kleci!
„Nejen, že jako porotkyně je na pěst, ale ještě takhle doj*be skvělou písničku!“ (Ivana H.)
„Z Pink neměla ani minimum, o tom, že polovina písničky byla na playback ani nemluvě...“ (Hana I.)
„Zdá se to jen mně, anebo už Pazderková ztratila veškerou soudnost?“ (Jiří M.)
„Ona jako porotce je úplně mimo. Jen se tam vždy kymácí jak žížaly v křeči!“ (Milan J.)
„Jako blbá blondýna byla super, jelikož tam nic nehrála. Tady je na pěst.“ (Iva M.)

Na video s Ivou Pazderkovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zvonekdozahrady
6. 8. 2017 • 11:02

Co jí kdo může závidět, blbost ?

joudajoudovy
29. 4. 2017 • 13:19

proruskeho prezidenta zemana nemusi ale rusky miliardar ivce nevadi. ze by to hraje na obe strany, co kdyby? http://ivapazderkova.svetu.cz/370-pazderkova-pristizena-s-ruskym-milionarem.html

6010
26. 4. 2017 • 12:00

6010
26. 4. 2017 • 11:58

Ivanko,co ten lidský póvl na Vás nakydá, to nečtěte.Je to jen a jen závist.Vy jste šikovná, nadaná a stala jste se populární.V tom to vězí.Lidská závist a nenávist je hnusná, ale existuje, bohužel.Musíte se s tím naučit žít a tak to raději nečtěte.Buďte nadále svá a na lidi nehleďte.Jako to dělá Kratochvílová (zpěvačka).Ta na lidi s.re z vysoka.Držím palce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.