Herec Robert Jašków: Znásilňoval jsem už mnohokrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Herec Robert Jašków: Znásilňoval jsem už mnohokrát!

Robert Jašków
Robert Jašków (Foto TV Nova, ČT)

Mafián, feťák, šmejd a alkoholik? Ano, tyto role patří k těm, které neustále dostává právě Robert Jašków. Jeho vzhled k tomu totiž přímo vybízí. Ostré rysy, pronikavý pohled a holá hlava, to jsou jeho poznávací znamení. Ve skutečném životě, ale žádným padouchem není. V soukromí je otcem třech dětí, vzorným manželem a kutilem.

Role záporáků ho ale baví, i když mu to také je někdy dost nepříjemné. Některé scény jsou ale každopádně opravdu náročné. Spoustu herců za náročnější scény považuje scény erotické, u Jaškówa, ale erotika na place vypadá trochu jinak než jako něžné mazlení, musel totiž znásilňovat! ,,Znásilňoval jsem už ve filmu tolikrát, že si to ani nepamatuji,“ prozradil herec, kterého můžete znát například z Ordinace v růžové zahradě.

Právě v “Růžovce“ se jako doktor Leoš Mára snažil přinutit k sexu jeho kolegyni Andreu Kerestešovou. ,,Musíme si promyslet choreografii. Dochází na emoce a hrubou sílu a je třeba dávat pozor. Přitom nám pomáhají poradci a kaskadéři, kteří nás občas vycpou chrániči,“ odpověděl na otázku, jak se připravuje na takové natáčení  v Nedělním Blesku.

Někdy se točení takových scén zvrtne a úrazy jsou na světě. ,,Když jsem znásilňoval Markétu Plánkovou v Cestách domů, tak tam k malému zranění došlo – dupl jsem jí při šestém jetí omylem na palec u nohy. I pro mě v roli agresora to je někdy nepříjemné. Pokud scénu opakuji šestnáctkrát za sebou a vždycky u toho tvrdě dopadnu kolenem na dřevěnou podlahu, tak to trochu zabolí,“ svěřil se.

I když herci zkusili už ledacos, některé scény mohou být strašidelné a napínavé i pro ostřílené hvězdy. ,,Snažím se být velmi opatrný. My se známe a víme, že to je jen na chvilku,“ odpověděl herec na otázku, zda se ho herečky po těchto vyhrocených scénách bojí. 

Na video s jeho seriálovou kolegyní Andreou Kerestešovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
1. 5. 2017 • 21:49

Ten pán se mi líbí. Má charisma.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.