Rychtář zaútočil na Artura: To si jeho máma opravdu nezasloužila! To mu nikdy neodpustím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rychtář zaútočil na Artura: To si jeho máma opravdu nezasloužila! To mu nikdy neodpustím!

Vdovec po Ivetě Bartošové Rychtář se obul do nevlastního syna Artura.
Vdovec po Ivetě Bartošové Rychtář se obul do nevlastního syna Artura.  (M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek, P. Machan, J. Ludvík, archiv Blesku)

Vdovec po známé zpěvačce prozradil, čím ho naštval její syn. A je na něho rozloben do té míry, že mu nikdy nehodlá odpustit. Co mu ten kluk provedl tak strašného?

"Co mě ale hodně vzalo, že na pohřeb nepřišel Artur. To si jeho máma opravdu nezasloužila! Od Arti obzvláště, protože ona pro něj žila. Ze začátku jsem si říkal, že by to třeba psychicky neunesl. Že bude truchlit doma a nepůjde do školy. To se ale nestalo. A to je to, co já Arťovi nikdy neodpustím," rozhořčeně prohlásil na adresu Artura Štaidla (20) Josef Rychtář (58) v magazínu Aha! pro ženy.

Tajný plán Bartošové: Před smrtí plánovala těhotenství!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mekanik
27. 4. 2017 • 12:47

Artur je čundrák

-bello-
25. 4. 2017 • 23:17

Artura mi bylo líto.To, že nešel Štajdl na pohřeb lze pochopit, ale že nešla vlastní máma Ivety nechápu a to, že kluka oblbli, aby tam taky nešel beru jako zradu na něm.On v té době byl hodně zraněnej a těžko neposlechnout ty nejbližší dospělé kolem. A ti to přehnali! Tohle nebyl čaj o páté s Rychtářem , ale konec jeho mámy. A že se pak smál atd.?Jo, ale někdy to tak lidi mají, že dělají v rozpacích nepřiměřené věci

soorry
25. 4. 2017 • 16:51

Rychta bude pindat o pohřbu, vždy´t si to udělal po svém, s nikým se nedomluvil a ani nechtěl a teď bude kdákat. Proč s ním novináři ještě mluví, všecky události jsou pryč a dávno. Píší samé bludy

vigela
25. 4. 2017 • 10:20

Souhlasím. A už by všichni mohli jít s panem Rychtářem někam.

janapi
25. 4. 2017 • 08:46

Tak nevím-kdo více kecá...autor článku nebo Rychtář? Pokud vím-termín rozloučení (pokud se tomu tak dá říci...plížení se mezi pecemi) nebyl pořádně znám a v den kdy se konečně měla konat ta rychtářova komedie...byl Artur mnoho set km daleko od školy! Takže asi tak!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.