Zkažený konec dovči Petry Janů: Byla jsem bez sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zkažený konec dovči Petry Janů: Byla jsem bez sebe!

Pohoda se rázem proměnila v peklo!
Pohoda se rázem proměnila v peklo! (Foto archiv Petry Janů )

Dvoutýdenní dovolená na Kubě byla báječná. Její závěr byl pro Petru Janů (64) ale trochu drsný.

Když přistála v Praze na letišti, marně čekala na svůj kufr. Nedorazil. „Byla jsem bez sebe,“ svěřila Aha! Petra, která si musela na své zavazadlo odbavené v Havaně počkat ještě dva dny. „Někde se po cestě prostě zatoulalo,“ komentuje Petra, která na Kubu letěla se svými kamarádkami a okouzlila je slavná pláž Varadero.

„Odtud jsme vyrážely na výlety. A co ve mně určitě zanechá ty nejsilnější vzpomínky, tak to je stará Havana plná protikladů,“ netají zpěvačka a přiznává, že o dovolené i trochu pracovala. „Chystám na podzim turné k mým pětašedesátinám. Tak jsem popíjela mochito a mailovala si při tom s Vaškem Noidem a Petrem Kolářem, kteří budou mými hosty.  A skvěle jsme to všechno na dálku domluvili,“ vysvětluje Petra.

Petra Janů: Proč nemám chlapa? Asi mě nikdo nechce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
evafleisig...@...
25. 4. 2017 • 20:03

Jsem úplně v šoku z těch vašich slov, jste fakt odpornej.

ellenic
25. 4. 2017 • 18:27

anka Spíše to beru podle sebe, ráno do družiny, do jeslí, do nemocnice do práce. Odpoledne do družiny, do jeslí, nakoupit, připravit večeři, koupání, pohádka, uspat mladší dceru. Připravit vše na ráno, prádlo, žehlení. Na to cvičení jsem opravdu neměla čas, některé víkendy jsem sloužila pohotovostní služby. Mějte se hezky, také Vám přeji krásné jarní dny.

eisenbieger
24. 4. 2017 • 20:18

s tema fialovyma plavkama od vietnamcu a touhle pozou je fotka z chorvatska kam vyrazila karosou ....ta ze ma peknou postavu jo , jo pokavad to sem popisuje naja jarka od pokladny tak to potom jo ...ten pekac uz se davno neda lizat , smrad z pusy a paklize bys to chtel zkusit musis nejdriv z jizvy sundat pavuciny.

anka
24. 4. 2017 • 15:41

ellenic - ten kdo se o sve telo stara, a je jedno, jestli pracuje jako ten nebo onen,vi,ze je to hodne o ukaznenosti a discipline. Cviceni kazdy druhy den hodinu neni tak moc. Jinak moc zdravim a preji hezky den.

aurora45
24. 4. 2017 • 13:51

Neberte tak vážně bulvární titulky, mohly být navíc ještě horší . Btw, ztráta zavazadel je vždy velmi nepříjemná, zejména po mnohahodinovém letu. Těšíte se na domácí pohodu a zatím nejdřív marně čekáte u rondelu a pak postupujete další dlouhou anabázi s protokoly atd. Nám se sto stalo také a nešlo ani tak o ty kufry, jako to ostatní.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.