Peroutka o drsném zákulisí Tváře: Je to fakt pravda?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Peroutka o drsném zákulisí Tváře: Je to fakt pravda?!

Milan v maskérně tráví dlouhé hodiny.
Milan v maskérně tráví dlouhé hodiny. (Foto TV Nova)

Drsnou realitu ze zákulisí show Tvoje tvář má známý hlas popsal Milan Peroutka (27). Soutěžící mají na naučení textů a choreografie málo času. Nejde o sedm dní, jak si všichni myslí. Na vše mají jen tři!

Ďábelské tempo, které se nedá téměř stíhat. Tak to chodí ve třetí řadě Tváře. „Ono se to zdá, že máme týden na naučení, ale my máme ještě míň, protože tři dny po natáčení toho jednoho kola jdeme natáčet hned přípravy na další,“ postěžoval si Peroutka. „Takže opravdu jsem se bál, že ten text mi vylítne z hlavy,“ svěřil se.

„Jak ty písničky nemáme tak moc pod kůží, tak je fakt těžké nezapomenout slova. Je blbý, když na text člověk myslí, tak to bere většinu koncentrace a už málo zbývá na výraz a ty další věci,“ řekl Milan, který se stejně jako ostatní soutěžící snaží s drsnými podmínkami co nejlépe poprat. „Prostě mít text pod kůží je základ, aby si s ním pak člověk mohl vyhrát,“ dodal zpěvák. V nedělním kole to byl v jeho případě hit od populárního zpěváka Eda Sheerana (26).

Syn zesnulého bubeníka z Olympicu bude v Tváři! Pomohlo mu slavné jméno? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.