Dobrá zpráva pro fanoušky: Gott chystá velký koncert! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dobrá zpráva pro fanoušky: Gott chystá velký koncert!

Gott si pozval hosty, kteří s ním už vystupovali v Malostranské besedě.
Gott si pozval hosty, kteří s ním už vystupovali v Malostranské besedě. (Foto ara)

Po rakovině mízních uzlin vystupoval jen na uzavřených koncertech, narozeninách kolegů či jako host na jiných akcích! Teď se konečně fanoušci Karla Gotta (77) dočkají jeho samostatného comebackového koncertu. O lístky se už dnes jistě strhne velká bitka...

„Po nedobrovolné pauze, která byla způsobena mými zdravotními problémy, cítím, že prožívám jakýsi restart. Vracím se na pódia, za svými příznivci,“ prohlásil Slavík. Podle exkluzivních informací, které dal zpěvák deníku Aha!, připravuje koncert na 31. května do pražského Divadla Hybernia. Lístky v cenových relacích od 499 do 2199 korun jdou do prodeje už dnes. Odhaduje se, že koncert bude během několika hodin vyprodaný. Vstupenky fanoušci seženou buď přímo na pokladně divadla, nebo v předprodejní síti Ticketportal.

Pomalý návrat
„Přál jsem si, aby můj návrat byl postupný. Prostě jsem nechtěl přepálit startovní čáru. Po dlouhé zpěvácké cestě a nespočtu velkých koncertů ve sportovních halách, jsem se proto po pětapadesáti letech vrátil na malé pódium, do Malostranské besedy. V květnu mě čeká Divadlo Hybernia a kdo ví, kam se posunu třeba příští rok. Prostě jsem still alive (v překladu stále naživu), ač stár, představte si, stále žiju,“ dodal Gott.

Zazpívá i Pilarka s Dykem
Jako hosty si Karel Gott pozval Evu Pilarovou (77), Vojtu Dyka (31), Ilonu Csákovou (46) či Petra Koláře (49). Tedy ty kolegy, kteří s ním už vystupovali na podzimních a zimních koncertech v Malostranské besedě. Všechny bude doprovázet kapela Boom!Band Jiřího Dvořáka.

Na video s Karlem Gottem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
anezat
28. 4. 2017 • 09:14

-bello-
25. 4. 2017 • 01:48

Nemusí omlouvat tak blbě Malostranskou besedu a má to blbě! Když už , tak : " still alive and kicking" Jenže to by ty jeho 3 " firemní " grácie musely taky něco umět, aby to opravily

fouk.si
21. 4. 2017 • 13:32

Víte co ?? Jděte už s tím Gottem do...U mě klesl a jako člověka si ho už naprosto nevážím. ( Věra Špinarová )

antonuis.j
21. 4. 2017 • 11:12

U mně to samé. A mimoto - kdo by chtěl dávat peníze za playback? Už to neuzpívá, ani na half playback, tak by měla jít s cenou vstupenek dolů. Stejně si myslím, že jeho fanoušků rapidně ubylo a rvát se nebudou. A jeho plány na příští rok????? To už je směšné, měl by začít myslet, pan Narcis, velice mne zklamal a je mi už protivný, kecálek.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.