Noid sbalil houslistku: Lásku provalil Facebook! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Noid sbalil houslistku: Lásku provalil Facebook!

Vašek před několika dny zveřejnil společný snímek s Andreou.
Vašek před několika dny zveřejnil společný snímek s Andreou. (facebook.cz)

Václav Noid Bárta (36) prožíval v posledních dnech nepříjemné období se svou manželkou Gábinou, která si našla jiného muže. Sám Vašek ale dlouho nesmutnil…

Zpěvák na sociální síti uveřejnil fotku s houslistkou Andreou Jiskrovou, se kterou začíná spolupracovat. Tento příspěvek samozřejmě nezůstal bez povšimnutí. „A tady se zrodil vztah. Milé fanynky, bohužel máte smůlu. Nebojte, ono se o tom již brzy bude povídat veřejně. Hlavně se nekoukejte na rozhovor z 18.4. z TOP Staru na Primě, kde tady Vašek tvrdí jak ženskou ještě dlouho ne a přitom už paní houslistku měl týden v posteli. Masakr. A neptejte se mě jak to vím, tomu byste nevěřili,“ okomentoval zmíněnou fotografii expartner Andrey Martin Salavec.

„Teď se tomu říká začátek spolupráce. Za nás se tomu říkalo ošu*ej to! Výsledek je ale stále stejný,“ pokračoval podvedený přítel. „Pan Vašek Noid Bárta má novou partnerku houslistku (teď již mou ex právě v tuto chvíli) Andreu Jiskrovou,“ napsal později Blesku sám Salavec.

Bárta má teď opravdu štěstí. S jeho manželkou se totiž usmířil. „Vztahy mezi mnou a Gábinou jsou teď mnohem lepší. Dceru Terezku vídám mnohem častěji a jsem za to moc rád,“ prozradil Blesku Noid. S manželkou si prý promluvili a uklidnili napjatou situaci, ve které se navzájem obviňovali. Ona ho totiž označila za feťáka a alkoholika a on ji za zlatokopku. „Nechceme, aby si to jednou přečetla naše dcera a musela se za nás stydět. Bylo potřeba ty vztahy trochu napravit,“ dodal Vašek.

Bílá promluvila o Noidově rozchodu:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.