Spi sladce andílku: Dívenku (†4) zabil zloděj! Měla pohřeb jako z pohádky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Spi sladce andílku: Dívenku (†4) zabil zloděj! Měla pohřeb jako z pohádky

Pohřeb malé Violet byl skutečně jako z pohádky.
Pohřeb malé Violet byl skutečně jako z pohádky. (Foto: ara)

Violet Grace Youens se stla osudná autonehoda, kdy ji i její babičku srazil třiadvacetiletý mladík kradeným autem. Dívence už nebylo pomoci. Zlomení rodiče pro svou milovanou dceru alespoň přichystali pohřeb jako z pohádky.

K tragické nehodě došlo minulý měsíc v Merseyside ve Velké Británii, dívenka podlehla svým zraněním v nemocnici, kde zemřela v náručí milované maminky, která se rozhodla dcerce uspořádat pohádkové rozloučení. Smuteční hosty požádala, aby se oblékli do fialové, mnoho lidí dokonce přišlo rovnou v pohádkovém kostýmu. Její bílá rakev byla ozdobena duhou a postavami pohádkových Trollů. Do kostela byla dopravena koňským spřežením, jako když jede princezna na ples.

Fialovou oblékli i její zdrcení rodiče. Kromě šatů měla její máma fialové i vlasy. Tatínek oblékl alespoň fialovou kravatu. „Mám opravdu zlomené srdce, ale jsem hrdá na svou malou bojovnici,“ uvedla paní Youens na Facebooku. „Moje statečná holčička zachránila dva životy tím, že darovala své ledviny a slinivku břišní,“ dodala.

Z dívčiny smrti byl obviněn Aidan McArteet (23), který je srazil při bezohledné jízdě kradeným autem. Jako spolupachatel je podle britského DailyMailu vyšetřován i Dean Brennan.



Přečtěte si
majojo
21. 4. 2017 • 03:14

ŽeBýná svatba jako z pohádky, to je celkem logické, ale že i pohřeb a navíc dítěte? Kterou pohádku má pan autor na mysli?

pravlast
20. 4. 2017 • 07:41

Redaktorská chudoba jazyka a vyjadřování se fakt nezapře.Ta zpráva je smutná a slovo dívenka se sem nehodí. Třeba děvčátko považuju za lepší. A jaká nehoda se STLA?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.