Prachař se stydí za Agátu: Odnesly to bohužel děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prachař se stydí za Agátu: Odnesly to bohužel děti!

Jakub se asi za manželku stydí.
Jakub se asi za manželku stydí. (Foto: Pátek, Hykl, Kundrát, Machan)

Když Jakub Prachař vyrazil s manželkou na usmiřovací výlet do Itálie, chvíli to vypadalo, že v jejich domácnosti zase zavládne pohoda. Jenže se tak zřejmě úplně nestalo, protože Prachař odmítl společné vystoupení s těhotnou manželkou v televizi!

Prachař s Agátou měli vystoupit v pořadu České televize v pořadu Pomozte dětem. Ani možnost udělat dobrý skutek však Jakuba nepřesvědčila, slib že dorazí, nesplnili. „Dva dny před kamerovými zkouškami mi přišla textová zpráva od Jakuba, že nepřijde, protože se nechce ukazovat po boku své manželky, navíc v televizi,“ prozradil Blesku Sidovský.

Vzhledem k tomu, že to měli být právě oni, kdo žádají diváky o to, aby přispěli, bylo potřeba rychle najít náhradu. Naštěstí narychlo zaskočila Iva Pazderková a pro děti se podařilo vybrat devět milionů korun. Agáta Prachařová ani její manžel se k této záležitosti nevyjádřili.

Video: Agáta Prachařová rozpitvala manželství s Jakubem!



Přečtěte si
-bello-
23. 4. 2017 • 23:15

oldedek

ararat
23. 4. 2017 • 07:45

Pavel Kule · Plzeň Nechápu proč se v médiích dává tolik prostoru prostoduchým šlapkám co staví kariéru na skandálech vyvoláných roztahováním nohou kdekoliv to nese zisk.Zárověn je zvláštní sledovat jak dnešní doba přeje nickám co jediný co umí je roztáhnout nohy v pravý čas.Časopisy je zvou celebritami,zvou je na rauty,odtud míří do ložnic pánů co něco znamenají pro jejich kariéru.Druhý den to jakoby unikne do tisku,oni se brání,vyvrací,vyhrožují žalobami,ale přitom tam sami ten tisk pozvali atd atd.Jedna má tři děti každý s jiným a i tak zahýbá,druhá si v USA zadělal na kariéru tím,že do sebe nacpala vše co roste na poli.No prostě celebrity jak má být. +++++++++++++++++++++++++++ Pane Kule ještě zapomněl zmínit jak vás zplodila vaše matka,taky roztahovala nohy viďte.a nejen když souložila v době kdy neplodila.A co vy vy jste v životě nesouložil,předpokládám že rád a často.Vy musíte být nechutný puritán,a nebo si mám myslet že používáte doma "ANČA DLAŇOVÁ":BĚŽTE DO ŘITI ,vy s nimi nežijete a ani nikomu nesvítí,kdo a kdy roztahuje nohy.Odpustťe si ty svý nechutnosti a raději mlčte neboť ve vaší hlavě asi nemáte mozek,ale mozku máte z piva kostku.

oldedek
22. 4. 2017 • 11:11

Prachař se stydí za Agátu- já taky ...

haidarabad
21. 4. 2017 • 13:01

Nejodpornější "manažer" v šoubyzu je Sidovský, nechápu,že s ním ještě někdo mluví. Zrazuje svoje klienty, práská na ně bulváru, napřed je osloví, protože je potřebuje, ale pokud se oni omluví (Jakub nemá zrovna dobrý časy), tak je napráská????? To je teda velká síla.To nemá nic společnýho s tím, co Jakub s Agátou prožívají, to je jiná věc, ale Sidovskýho NEBRAT.

demon.hk
20. 4. 2017 • 16:19

To by mě zajímalo co pořadatele vedlo k tomu přizvat tuhle vymaštěnou kačeří tlamu? To tedy není moc dobrá reklama, takováhle šlápota!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.