Vrchol lenosti ve Výměně manželek: Je to chlap k hov**! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vrchol lenosti ve Výměně manželek: Je to chlap k hov**!

Tahle Výměna otevře všem oči!
Tahle Výměna otevře všem oči! (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, jak si poradí temperamentní Jana v romské rodině se svérázným manželem Imrem. A jestli dokáže klidná Silvia srovnat výbušného dočasného partnera Karla.

Ve středeční premiérové Výměně manželek uvidíme rodinu z Jablonce nad Nisou, kterou tvoří Silvia (32), Imrich (35) a dcery Amarila (12) a Gloria (7). Na druhé straně se seznámíme s Janou (32), Karlem (43) a syny Matějem (11) a Jindrou (8), kteří žijí v Jirkově. Obě rodiny do Výměny manželek přihlásily dámské polovičky. Silvia očekává, že se manžel trochu osamostatní a zažije něco nového. Svého prvního potomka rodila už v patnácti letech a ona i manžel jsou v současné době nezaměstnaní.

To Jana si chtěla oproti tomu odpočinout od svých tří chlapů. To ale netušila, co ji čeká v náhradní rodině. Lenost jejího prozatímního manžela ji bude doslova dohánět k šílenství a bude střetem mnoha hádek. Imrich totiž polovinu dne prospí, a když po něm Jana něco chce, je to opravdu na dlouhé přemlouvání. Dokonce se nechá slyšet, že je to chlap k hov**. Podaří se jim nakonec spolu deset dní přežít?

Video se připravuje ...

 

Premiérová Výměna manželek už ve středu od 20:20 na Nově.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.