Prachař poprvé o krizi s Agátou: Slova o ho*ně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Prachař poprvé o krizi s Agátou: Slova o ho*ně!

Jiří Bartoška slaví narozeniny, před budovou byl i Prachař.
Jiří Bartoška slaví narozeniny, před budovou byl i Prachař. (Marek Patek Martin Hyk David Kundrát)

Obrovská manželská krize, nevěra, těhotenství, hádky. Tohle vše se mělo dít u mediálně probíraného manželského páru. Jakub Prachař se těmto tématům vyhýbal a nechtěl se k nim vyjadřovat. To se ale změnilo! Prachař napsal všem malý vzkaz na blog. 

Bývalá modelka Agáta Prachařová má se svou kamarádkou blog, který nazvaly “Stalkerky.cz“. Agáta tam velmi často píše informace ze svého soukromého života. Zatímco pro ni zveřejňování osobních záležitostí není problém, Jakub Prachař fanouškem těchto výlevů není. Pro tentokrát ale udělal výjimku a na manželčin blog napsal příspěvek.

Extra.cz zveřejnili na svém webu Prachařův vzkaz na blogu. „Ahoj holky, tady manžel. Možná jste četly v poslední době to, co jste číst neměly. Nikdy vám čtení o ostatních životech, ať už je pravdivé, či ne, nevylepší ty vaše vlastní. Máme nevýhodu pouze v tom, že na naše životy je vidět, ale výhodou je to, že vaše i naše jsou stejně dobré i stejně na ho*no. Nečtěte o životech ostatních tam se nic nedočtete,“ napsal Prachař na Stalkerky.cz, aby situaci z jeho strany trochu vyjasnil a konečně se tak vyjádřil k nekonečnému kolotoči. Ve slunné Itálii, kam pár vyrazil před pár dny na dovolenou, aby zažehnal krizi, tak Agáta asi svého manžela přesvědčila, aby se konečně k něčemu vyjádřil. Sdílnost se tedy netýká už jen Prachařové.

Na video s opilým Jakubem Prachařem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 4. 2017 • 12:12

Špagáta se " hroutila" , téměř " potrácela " a dokonce i " obrana státu " sekla s obranou, vyflákla se tehdy na Amíky v Česku a psychologicky se jala pomáhat té prodělečné nándheře.No a já ji ale tehdy viděla po 21,00 na Václaváku s nějakýma lidma v tý její trapný čepici a vůbec nevypadala, že potrácí .Možná šla dělat scénu do Rokoka tchýni Batulkový, když to nezabralo přes média ! U těch " Dorot " ze Suchdola nikdo nikdy neví ... Prachař je vůl! Hlavně, aby se tohle ! nedostalo na Hrad, ani teď ani nikdy potom!

hanecek
14. 4. 2017 • 12:03

Prachař má výhodu, že jeho Agáta je snadno nahraditelná prakticky kteroukoliv ...

cukrenka
14. 4. 2017 • 10:40

Jedno moudro přeci i říká ,že " Všechno je jinak".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.