Nečekaný výlev Čenského: Přiznání nevěry? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nečekaný výlev Čenského: Přiznání nevěry?

Herec Jan Čenský šokoval!
Herec Jan Čenský šokoval! (Foto: M. Hykl, D. Kundrát, P. Machan, M. Pátek)

Noblesní chování, gentlemanská gesta, slušné vychování. Takovéto chování je velmi blízké filmovému princi Janu Čenskému. Herec je tedy sám, tak trochu princem i v běžném životě. Přesto vše ale herec dokáže ze svých úst vydat i nečekaná prohlášení.

Gentleman každým coulem, který vypadá, že by neublížil ani mouše a velice si váží žen. Takto by asi herce charakterizovaly všechny ženy jemu blízké. Svou manželku Danu si prý hýčká, jak jen může. Čenský se ale tak prý chová kvůli tomu, že koukání se po jiných ženách mu není cizí! Proto teď seká latinu a ženskému pohlaví se jinak teď vyhýbá, píší redaktoři z deníku Šíp.

Nevěra se u herce, který už pár let hraje v Ordinaci růžové zahradě, nikdy neprokázala a tak veškerá tvrzení mohou být jen pomluvy od zlých jazyků, kteří ho chtějí očernit. Pravdu zná jen Jan Čenský a možná i jeho žena. Mezi takové zlé jazyka určitě nepatří jeho kolegyně Dana Morávková, které moderoval módní přehlídku, kde představila novou řadu svých kabelek. Při moderování akce seriálové partnerky se Čenský choval opět jako správný gentleman, takže by nikdo neřekl, že je nějakým lamačem dívčích srdcí, či lovec sukní. Svým názorem na cizoložství, ale šokoval!  ,,Je to věc, která se normálně děje a je součástí našich životů. Nemůžeme to přehlížet a dělat, že to není. Když se to stane, tak je to neštěstí, ale všechno se dá vyřešit, když dva chtějí. Bohužel to ale není nic normálního,“ prozradil Šípu herec, který si nevěru střihl v oblíbeném seriálu. Čenský ještě nakonec prozradil, že se nechce dostat do řečí a neznámým krasavicím se radši vyhýbá obloukem. 

Na rozhovor s Janem Čenským se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
6010
15. 4. 2017 • 09:12

Není tulení, jako tulení.Mně se zdá Čenský jako správný chlap.Z těch našich celebrit jako jeden z mála.

soltero1
14. 4. 2017 • 20:50

Tak koncem března se pan Čenský tulil ke své slečně v Luhačovicích... chudák manželka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.