Jágrovo tajemství: Noční jezdec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jágrovo tajemství: Noční jezdec!

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Foto: Klenoty Aurum)

Vylidněné parkoviště pročísne tichounký hukot elektromotoru. Ve tmě zablýskají modré neony. A nad nimi se konstantní rychlostí v mírném předklonu pohybuje povědomá silueta dlouhovlasého chlápka. Ano, je to on! Jaromír Jágr (45) právě opouští halu hokejistů Panthers!

Ne, takhle jste modlu s číslem 68 ještě neviděli! Český veterán si to noční Floridou štráduje na segwayi – moderním minivozítku, pro něž v centru Prahy platí zákaz vjezdu! Naštěstí pro Jágra nikoliv v Sunrise, kde Panteři o víkendu sehráli poslední domácí zápas letošní sezony NHL.

Od arény to má k věžáku, kde se svou láskou Veronikou obývá byt v téměř nejvyšším patře, pouhý kilometr přes parkoviště obchodního centra. Příliš blízko na to, aby z garáže vytahoval svůj luxusní bílý mercedes třídy S za dva miliony korun. A zase příliš daleko, aby chodil pěšky. Robotická dvoukolka, na kterou si člověk stoupne a jede, je tak akorát! Jaromíra vyšla zhruba na 26 tisíc korun a na jedno nabití s ní noční jezdec ujede až 30 kilometrů.

Bude pokračovat?
„Po několikahodinovém čekání po zápase na tuhle legendu jsem zůstal absolutně v šoku. Jágr proti nám vyjel na segwayi. Zastavil, ochotně se podepsal, vyfotil se s námi a zmizel ve tmě,“ popsal jeden z fanoušků svůj životní zážitek s Jágrem. Teď je jen otázka, zda ho bude vídat v dresu Panterů i v příští sezoně. Včera o případném obnovení smlouvy diskutoval s manažerem Tallonem. „Ale nebudu vám teď říkat žádné detaily. Včas se to dozvíte,“ prohlásil neurčitě Jágr.

VIDEO: Jágr zpívá a rapuje!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
cukrenka
14. 4. 2017 • 10:38

Dva roky jsou docela dost, a i jinde je krásně.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.