Hvězda Ordinace Adamovská: Exitus během natáčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Ordinace Adamovská: Exitus během natáčení!

Jelikož nešlo herečku nahradit figurínou, ležela Zlata na sále dvě hodiny.
Jelikož nešlo herečku nahradit figurínou, ležela Zlata na sále dvě hodiny.  (Herminapress.cz)

Operaci, ze které běhal mráz po zádech, zažila na vlastní kůži hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 Zlata Adamovská (58). Jako MUDr. Běla Valšíková ležela na operačním stole napojená na přístroje. A ty během natáčení ohlásily smrt!

Natáčení dramatické scény, kdy je Běla bojující s rakovinou na sále kvůli odstranění prsu, bylo ve skutečnosti horší než na obrazovce. Nejen pro herečku, ale i štáb.

Spadl senzor
„Přístroje, které v seriálu používáme, jsou funkční. Zlatě Adamovské při zkoušce spadl senzor, který zaznamenává srdeční činnost, a přístroj začal hlásit exitus,“ prozradil deníku Aha! očitý svědek natáčení s tím, že už tak na place panovala pochmurná nálada.

Hodiny na sále
Během dvou hodin na operačním stole, když byla herečka zaintubovaná, na ni také padlo vše, co prožívají všechny ženy, které jdou na mastektomii neboli chirurgické odstranění prsu. Herečku navíc operoval její manžel Petr Štěpánek (68) v roli lékaře.

Jenom hra
„Těmto lidem bych chtěla popřát hodně štěstí, držím jim palce a našim divákům přeji, aby je nic takového nepotkalo a abychom si na to mohli jenom hrát,“ prohlásila herečka, která se naštěstí těší dobrému zdraví.

VIDEO: Dramatická operace Zlaty Adamovské v Ordinaci!



Přečtěte si
-bello-
12. 4. 2017 • 18:38

Je vůbec možný, aby pochopili v AHA ( i jinde), že jsou v Česku exoti, co neviděli jediný díl? Co jim asi tenhle článek povídá ? Jen asi to, že Adamovská je s tím svým protěžovaným princátkem trapná.Ta se vyvrbila, dyť přece ví, že je to deklamace textu se semo tamo pohybem

ivoadler
12. 4. 2017 • 16:04

Tak náročná operace a ona ji přežila! Bravo, Zlato.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.