Jana Ridi o své rakovině: Spustila ji hádka s Emanuelem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jana Ridi o své rakovině: Spustila ji hádka s Emanuelem?

Jana Ridi s manželem
Jana Ridi s manželem (Jindřich Starý)

Manželství Jany a Emanuela Ridi už existuje pouze na papíře. Známý kuchař už cukruje s jinou. Jana pro Nedělní Blesk promluvila nejen o jejich manželství, ale promluvila i o zákeřné rakovině, se kterou bojovala před pěti lety.

Jana Ridi prodělala před pěti lety rakovinu prsu. S manželem tehdy sice sdílela domácnost, ale Emanuele Ridi tehdy věnoval čas hlavně práci. O tom, že se rakovina může projevit v důsledku velkého stresu, což rozchod či rozvod jistě je, se ví. „Člověk nikdy neví, proč nemoc přišla. Sice to tenkrát byla po patnácti letech naše první hádka, ale nechci to tomu přisuzovat,“ svěřila manželka oblíbeného televizního kuchtíka.

„Snažím se na to nemyslet a nepřipouštět si to,“ dodala. A je to pochopitelné, manželé se polu totiž snaží vycházet kvůli společnému synovi. Po partnerském štěstí si ale nešlapou. „Kdyby se manžel rozhodl pro svatbu, ihned mu rozvodové papíry podepíšu,“ svěřila Jana.

Video: Tehdy se spekulacím o rozvodu kuchař ještě smál...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.