Vdovec po Bartošové (†48) do basy? Rvačka skončila proraženým bubínkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vdovec po Bartošové (†48) do basy? Rvačka skončila proraženým bubínkem!

Vdovec po Bartošové napadl kamaráda vlastní exmanželky.
Vdovec po Bartošové napadl kamaráda vlastní exmanželky. (Foto: Aha! - Robert Starý)

Ani podmínka ho nezastaví! Josef Rychtář napadl kamaráda své exmanželky Dariny Nové (58). Dotyčný nejenom, že skončil v nemocnici, ale následovala i jeho měsíční pracovní neschopnost.

Vdovec po Ivetě Bartošové (†48) obývá s exmanželkou Darinou dům v Říčanech, odkud byl už několikrát vykázán. Napadení z jeho strany se exmanželka bála dlouho, zřejmě tušila, že je to jen otázka času. „To se skutečně stalo na konci listopadu, kdy si pozvala Darina Nová domů kamaráda, aby jí pomohl přidělat garnýže. Vtom do domu vletěl Josef Rychtář a muže pěstmi na hrudník a hlavu začal mlátit,“ svěřil Nedělnímu Blesku zdroj a vše doložil policejními výpověďmi.

Napadený muž byl po zásahu policie převezen do místní nemocnice, odkud byl převezen do Prahy. Ve vinohradské nemocnici pak zjistili, že má proražený bubínek a následovala měsíční pracovní neschopnost. „K žádným nesmyslům a lživým zprávám se nehodlám rozhodně vyjadřovat,“ reagoval podrážděně Rychtář na dotaz Blesku.

Policejní mluvčí však potvrdila, že prověřují incident ze 30. Listopadu loňského roku mezi osmapadesátiletým a sedmačtyřicetiletým mužem. „V současné době čekáme na písemné vyhotovení znaleckých posudků z oboru soudního lékařství,“uvedl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa. Vzhledem k tomu, že Rychtář byl tou dobou v podmínce, hrozí mu šest měsíců až tři roky vězení.

Video - Slova, kterých se Iveta zalekla: Je to hajzl, který se jen šňoří...

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mpads
10. 4. 2017 • 17:27

Od listopadu 5 měsíc. Z podmínkou a nejednou měl být okamžitě vykázán na trvalo a do zadržovací cely do soudu za ublížení na zdraví.. Spravedlnost v Česku pokulhává, nebo spí i se soudci...Česká pohodička, až se zas něco stane a zas další podmínka? Žádná logika

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.