Milan Peroutka (27): Kšefty díky »Tváři«! Nejdříve muzikál a teď... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Milan Peroutka (27): Kšefty díky »Tváři«! Nejdříve muzikál a teď...

Milan Peroutka
Milan Peroutka (Foto: Dana Kolářová, Daniel Černovský, Michal Protivanský, ara)

Po roli v muzikále další pecka! Milan Peroutka (27) je díky show Tvoje tvář má známý hlas na roztrhání. Porotce Janek Ledecký (54) mu dal roli v divadle, televize Nova velkou příležitost v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

„Je to skutečně čerstvá zpráva, mám to potvrzený asi hodinu a těším se na to moc,“ prozradil sám Peroutka, který v nedělním sedmém kole potvrdil svým druhým vítězstvím, že televize nevsadila na černého Petra.

Nová postava
„Nastoupím jako nová postava. Budu student medicíny. Nevím, kolik toho můžu prozradit. Je to ale barevná, zajímavá role, která bude mít vývoj a bude v seriálu na delší dobu,“ práskl nadšeně Milan, který přiznal, že se před deseti roky v seriálu dokonce mihl.

Další práce
Radost z rolí v muzikálu Iago a v Růžovce je o to větší, že ho to zachrání od smutku po skončení Tváře. „Tvář je tak intenzivní projekt, který najednou skončí. Spousta lidí má pak v sobě prázdno. Jsi zvyklý na to, že každý týden překonáváš sám sebe, máš výzvy, máš zápřah, točíš, a pak to najednou skončí a čím to máš zaplnit. A já mám velkou radost z toho, že teď už skutečně vím, že budu mít hodně práce včetně Ordinace, ve které jsem vlastně začínal,“ dodal nadšeně Milan v pořadu Na baru. Milanova popularita a výkony rostou s každým kolem.

Proměny 
v osmém kole?
Martin Dejdar – Lenny Kravitz
Markéta KonvičkováLucie Bílá
Adéla GondíkováCher
Aleš HámaElton John
Ondřej Ruml – Anastasia
Tatiana Vilhelmová – Jamiroquai
Martha Issová – Janelle Monáe
Milan Peroutka – Coolio

Milan Peroutka v show Tvoje tvář má známý hlas:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.