Slavné krasavice se v soukromí mění k nepoznání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Slavné krasavice se v soukromí mění k nepoznání!

Doutzen, Karolína, Miranda a Alessandra.
Doutzen, Karolína, Miranda a Alessandra. (Foto: Profimedia.cz)

Všechny maminky jsou krásné, to je stará pravda. Ale tyhle se krásou ještě navíc živí. Mají být vrcholem ženského půvabu, sex-appealem sklízejí slávu. V soukromí jsou to ale stejné utahané mámy, starající se o neposedné děti, jako většina. Jedno je jisté, tyhle caparti mají fakt hezké maminy. A protože jablko nepadá daleko od stromu, není vyloučeno, že je jednou potkáme na přehlídkových molech. Takže si je dobře zapamatujte!

Alessandra Ambrosio (35): Ještě chce 3 andílky!
Rodina je pro krásnou Brazilku na prvním místě. Kvůli Anje (8) a Noahovi (4) přestala kouřit a podle jejího otce Luise je to učiněný anděl a to nejen na přehlídkovém mole. S vnoučaty ho nechává denně videotelefonovat, přece jen je v daleké Brazílii a oni v Kalifornii. A protože Luis trpí roztroušenou sklerózou, nechala na nemoc sebe i děti testovat, naštěstí s dobrými výsledky. Děti se možná dočkají i dalších sourozenců, Alessandra jich
totiž původně chtěla pět.


Gisele Bündchen (36): Děti, které neznají bonbóny!
Ženou v domácnosti je i další brazilská krasavice, která se stará o dvě vlastní děti a občas i o syna z předchozího vztahu manžela Toma Bradyho (39). Bena (7) a Vivian (4) drží pěkně zkrátka, mají třeba upravený jídelníček tak, jak by žádné dítě nechtělo. 80 procent tvoří zelenina, zbytek netučné maso. Na kolu nebo sladkosti mohou zapomenout, nic s přidaným cukrem se nekupuje. Zeleninu samozřejmě pěstují na vlastní zahrádce a podle maminky si děti moc užívají péči o rodinné včelstvo.

Miranda Kerr (33): Vida, malý módní návrhář!
S hercem Orlando Bloomem se Australanka rozvedla před čtyřmi lety a o syna Flynna (6) se tak starají střídavě. O bývalém manželovi mluví jako o bratrovi a také se vždy dohodnou. Flynn už si také k modelingovému řemeslu přičichl, ovšem v trochu jiné branži. Protože zbožňuje kreslení, pomohl mamince navrhnout kolekci oblečení. Na vytouženého sourozence si ale chlapec musí ještě počkat, další dítě Miranda plánuje až po svatbě se snoubencem Evanem Spiegelem.
Karolína Kurková (33): Tohle dítě bude teda šoumen!
Starší syn rodačky z Děčína se možná také vydá její cestou. „Miluje pozornost. Chce po mně, abych ho fotila, když tancuje a hraje si a rád se na sebe dívá,“ prozradila o sedmiletém Tobinovi. Před rokem mu ještě pořídila bratra Noaha (1), kterého brala na všechna svoje focení, žádnou chůvu nechtěla.

Adriana Lima (35): Už si patlají make-up!
Další Brazilka ve službách Victoriaʼs Secret vychovává dva budoucí andílky Valentinu (7) a Siennu (4). Přiznala totiž, že by jí nevadilo, kdyby se holčičky staly modelkami, sama by jim prý ještě vedle mola držela palce. Už teď je učí zacházet s make-upem, pěkně strojí a bere s sebou do posilovny.
Doutzen Kroes (32): Možná budoucí prezidentka!
To holandská modelka nechce o modelingové budoucnosti pro dceru Myllen (2) ani slyšet. „Chci, aby studovala a měla jiné ambice. Měli bychom dívky učit, že se mohou stát prezidentkami a že všechno není jen o kráse,“ prohlásila zastánkyně kojení. S manželem, dýdžejem Sunnery Jamesem (37), má ještě synka Phyllona (6).

Lily Aldridge (31): Táta to asi brzy zakáže!
Maminka modelka, tatínek zpěvák, malá Dixie (4) má showbyznys v krvi. Když maminku vidí předvádět, napodobuje ji a zná všechny její slavné kolegyně. I když Lily by malá následovnice proti mysli nebyla, táta Caleb Followil ze skupiny Kings of Leon je striktně proti.

Takhle se Karolína Kurková udržuje v kondici:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.