Bareš před soudem: Hájí se novou rodinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bareš před soudem: Hájí se novou rodinou!

Igor Bareš jde opět k soudu.
Igor Bareš jde opět k soudu. (Daniel Černovský)

Igor Bareš (50) se chystá opět k soudu kvůli výživnému. Ten mu totiž vyměřil alimenty ve výši 18 tisíc korun na jedno dospělé dítě z předcházejícího vztahu. Herec se proto odvolal a nyní věří, že má dost důkazů k tomu, aby soud požadovanou sumu snížil.

Pro Bareše je částka 18 tisíc měsíčně na plnoletou dceru Sonju neúnosná. Tento tlak se odrazil i na jeho zdraví. Před několika měsíci totiž zkolaboval a dokonce skončil i v rukou psychiatrů. „Pracuji na hranici možností, protože dávat osmnáct tisíc korun měsíčně je pro herce likvidační – pokud zrovna netočí nějaký komerční seriál. Já ovšem v žádném takovém seriálu nejsem,“ řekl pro Sedmičku Bareš s tím, že podle něj za vše může chyba právničky, a proto se chystá nové soudní stání s novým právním zastoupením.

„Má to vývoj, ale nechci o tom mluvit dopředu, abych neodkryl své karty. Alimenty nyní byly dramaticky zvýšené a není možné to takhle nechat. Je třeba s tím něco udělat,“ vyjádřil se herec, který nepřestává věřit ve spravedlnost a doufá, že se drsný verdikt změní. „Soud v Blansku, který takhle drasticky rozhodl, soudí podle práva, ale podle mě tam absentuje lidský rozměr. K tomu, že mám novou rodinu, by rozhodně mělo být přihlédnuto,“ dodal bývalý člen Národního divadla, který živí ještě manželku Antonii Talackovou a dvě malé děti.

Podívejte se na rozhovor s Igorem Barešem po kolapsu kvůli alimentům:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
bernadette
10. 4. 2017 • 03:29

Každý je odpovědný za své děti a měl by na ně platit. Jestli na to nemá, holt bude muset vzít i nějaké ty seriály. A propos, vidím ho v TV často, jeho žena také pracuje, takže tak zlé to asi nebude.

hadafan
9. 4. 2017 • 18:58

Bohužel ,pokud máme nenažraného dospělého potomka ,a k tomu novou rodinu ,tak to bohužel soud nezajímá.žádnou lidskost nečekejte.Ještě můžete byt nařčen ze sobeckosti ,jak to že když máte jedno děcko ,si dovolíte k němu pořídit další neli dvě.Prostě dospělý potomek půjde bezohledně a vám zůstanou exekuce z nezaplaceného výživného.Každý dospělý by měl při studiu pracovat!!!Znám podobný případ.a nebylo nic platno.Zhrzený potomek ucítil u soudu svou sílu a zneužil vše - i nemoc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.