Varování pro Bílou: Milenec je zlatokop! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Varování pro Bílou: Milenec je zlatokop!

Lucie Bílá se snad nebude muset na milence mračit.
Lucie Bílá se snad nebude muset na milence mračit. (Alexandr Malachovský, Lukáš Fronk, archiv Blesku)

Velké varování od bezdomovce, který by se mohl stát jejím potencionálním tchánem, dostala Lucie Bílá (51)! Před jeho synem by prý měla mít na pozoru!

Bezdomovec Roman Dvořák (53) z Ostravy, kterého živí jen vybírání kontejnerů varuje Zlatou slavici, která má vztah s jeho synem. ,,Nejsem rád. Myslím, že jde po prachách. Lucce bych chtěl vzkázat, ať si dává bacha! Ráďu znám do jeho čtrnácti a půl let. Radek není férový a je vych*aný“ odpověděl Blesku na otázku, zda je rád, že syn žije se zpěvačkou.

Je to násilník!

Podle Radka Filipiho (33) je jeho otec násilník a zanevřel na něj. On a jeho matka to prý v minulosti  neměli s Dvořákem lehké. Radkovu matku prý často bil a ona musela spát s nožem pod polštářem. ,,O jeho charakteru svědčí i to, že se ozval po dvaceti letech – až když viděl s kým chodím… Chce z toho vytřískat peníze,“ rozčiloval se Filipi. Jeho otec mu vzápětí vzkázal, že mu nic nezávidí, a přeje si, aby byl šťastný. Kdo koho nepravdivě obviňuje a je Filipi opravdu jen “zlatokop“?! To se třeba časem dozvíme.

Poslední setkání při razii

Radkův otec se svěřil s tím, že poslední setkání s jeho synem, proběhlo v době, kdy Filipi pracoval ještě u městské policie. ,, Otec pozná svého syna a syn pozná svého otce. Když mě při razii na koupališti jeden ze strážníků kontroloval, tak mu Radek řekl, že mě nemusí kontrolovat, že jsem jeho táta. Od té doby jsme se neviděli,“ smutně sdělil Blesku. Pomocné ruky se ale Dvořák nikdy nedočkal. Cestu k sobě si už asi nikdy nenajdou.

Tchán Lucie Bílé o jeho synovi: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
11. 4. 2017 • 01:32

dutch možná ho oblíkala ta " Lítačka " z Magistrátu Nedávno jsem byla někde a ona taky.Něco chytrýho vykládala a já na ni koukala a koukala ...a viděla jsem prostě chlapa. Asi nakupuje u Filipa .Tak Fejerčák taky. A Bílá tam půjde taky a skoupí celou PF Silverline ;

henes
9. 4. 2017 • 17:36

Kdy mu začne smrdět?.Dávám tomu max. rok.

jity
9. 4. 2017 • 12:38

Tak holt si zlatokop trochu nakope, pořád lepší než chodit denně do práce někam k pasu. LB má peněz dost, co by s nimi dělala pro syna je nepotřebuje, ten je jistě zabezpečený.

antonuis.j
9. 4. 2017 • 12:18

Taky mě to napadlo, ale ono to bude o tom, že ty ženy (hlavně primitivní Zaňáková, která když promluví, tak to je co slovo to perla) hledají JEN to v tom poklopci, o IQ jim nejde, navíc právě když by gigolo měl IQ vyšší (což snadno), tak hledají stejné primitivy, jako jsou samy. Zaňajda navíc vykřikuje, že ji ten kolouch miluje bla bla, ta si ani neuvědomuje skutečnost, sebestředná bába, na fotkách vypadá jak matka, když vede syna k maturitě. Prostě cikáni to tak mají, když mají chutě, jdou přes mrtvoly, táta s dcerou, brácha se ségrou, kde co je, to čapnou, Proto ani uječená nevěděla, chuděrka, kdy má Věra Špnarová pohřeba a ani kytku neposlala - pro samé pudy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.