Nahá dívenka (6) budila v noci rodiče: Co našli v její ložnici, vás vyděsí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nahá dívenka (6) budila v noci rodiče: Co našli v její ložnici, vás vyděsí!

Rodiče probudila vyděšená dívka.
Rodiče probudila vyděšená dívka. (Ilustrační foto: Profimedia.cz)

Obrovský šok zažila rodina žijící v britském Dorsetu. Když dívenka přišla v noci nahá do ložnice rodičů a tvrdila, že ji probudilo něco hrůzostrašného. Mysleli nejdřív, že to byla noční můra, ale…

Dívka přišla za rodiči bez pyžama  a tvrdila, že se jí v posteli někdo dotýkal. Rodiče si nejdřív samozřejmě mysleli, že se jí to zdálo, ale pak si její nevlastní otec uvědomil, že šla spát oblečená v pyžamu.

Muž na nic nečekal a vyrazil d jejího pokoje, kde v posteli našel pětadvacetiletého muže. Policie ho identifikovala Jervaise Jonese. Ten se v noci vkradl do domu oknem v kuchyni a lehl si dívce do postele.

„Šla spát v pyžamu s obrázkem myšky Minnie, když nás v noci budila, neměla ho na sobě. Ptala jsem se, proč je svlečená a na to mi odpověděla, že jí svlékl, jakýsi chlap,“ svěřila matka holčičky pro mirror.co.uk.

Jones sice tvrdí, že nic neukradl a dívku neobtěžoval, ale i on ležel v posteli nahatý. Navíc byl už dříve obviněný z obtěžování mladých dívek, jenže vinu mu tehdy neprokázali. Současný případ zatím ještě uzavřený není, nechme se tedy překvapit, jak soud rozhodne v tomto případě.

Video: Rozzuřený dav zlynčoval pedofila, který zavraždil holčičku (†4)

Video se připravuje ...

Přečtěte si
egyptanka
17. 4. 2017 • 16:11

To by jeden blil.

britva
16. 4. 2017 • 16:55

asi nějakej muslimskej nápadník.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.