Tajemství milence Bílé: Máma s kudlou, fotr bezdomáč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tajemství milence Bílé: Máma s kudlou, fotr bezdomáč!

Radek před Lucií nic netajil a vše jí řekl.
Radek před Lucií nic netajil a vše jí řekl. (Foto: Martin Hykl, Michal Protivanský, Marek Pátek, Jiří Krušina, ara)

Nový partner Lucie Bílé (50) prozradil, proč se přejmenoval z Fejerčáka na Filipiho. Radek Filipi (33) se tím totiž distancoval od svého biologického otce, který je prý násilník a nyní dokonce i bezdomovec.

Přítel oblíbené zpěvačky nechce svého otce už nikdy vidět. „To, že je můj otec, neznamená, že ho chci vidět. Strašně moc nám ublížil. Moje maminka musela spát s nožem pod polštářem, on ji hodně bil. Nadělal naší rodině dluhy. Nechci s ním mít nic společného, proto jsem se přejmenoval. O jeho charakteru svědčí i to, že se ozval po dvaceti letech – až když viděl, s kým chodím... Chce z toho jen vytřískat peníze, ale to nedopustím!“ prozradil pro Blesk Radek Filipi.

Lucie Bílá má k tomu také svůj názor. „Radek mi o všem řekl. Já jsem ke svým blízkým i jejich rodinám velmi štědrá, ale ten pán není dobrý člověk. Nikdy ho nechci potkat. A nechci, aby nás kontaktoval. Mám moc ráda rodinu svého partnera a jsem šťastná, že si s Radkovou rodinou rozumím. Ale člověk, který mu tak strašně ublížil, nemá právo se jeho rodinou nazývat,“ řekla zpěvačka.

Potenciální tchán Zlaté slavice sám kontaktoval Blesk a k celé záležitosti se vyjádřil. Roman Dvorský (53) žije na ulici už deset let. Od své manželky a synů Radka, Romana a Petra odešel v době, kdy nejstaršímu táhlo na patnáct let. „Kluky jsem miloval. Radka jsem vedl k volejbalu a Romana k fotbalu. Sám jsem v mládí chytal za Baník Havířov,“ svěřil se Blesku Dvorský s tím, že holdoval alkoholu.

Což prý vedlo k rozpadu jeho manželství. „S chlapama jsem chodil po práci do hospody na pivo. Pak se přidala i nevěra. Oboustranná,“ konstatoval Roman, který rodinu sice opustil, ale podle něj se snažil syny dál vídat. „Nejméně jednou týdně jsem zvonil u dveří. Buď nebyli doma, nebo mi nechtěli otevřít. Nevím. Bohužel před dvaceti lety nebyly mobily. Neměl jsem šanci syny kontaktovat. Po nějaké době jsem to vzdal...“ uvedl potenciální tchán Lucie Bílé, který se stejně jako jeho syn Radek, také přejmenoval. Po odchodu od synů a manželky se totiž podruhé oženil. Vzdal se příjmení Fejerčák a přijal příjmení své druhé ženy – Dvorský. S tou se ale také rozvedl a našel si další lásku.

Přítel Bílé Radek o otci, kvůli němuž si změnil jméno:

Nakonec však skončil na ulici. „Bez domova jsem zhruba deset let. Nejdříve jsem bydlel v komunitě bezdomovců na starém koupališti v Hulvákách,“ prozradil Roman s tím, že se živí vybíráním z kontejneru a přespává se svými vlčáky ve staré garáži v průmyslové části Ostravy. Přesně 112 korun na den mu musí stačit na vyžití. Dvorský navíc odmítá tvrzení svého syna o tom, že by byl násilník a tyran. „Kluky ani jejich matku jsem nebil! Dostali na zadek, ale jen když zasloužili. Jinak jsem je miloval a věnoval se jim. Vedl jsem je ke sportu,“ dodal  Dvorský.

Bílá poprvé viděla milencova zavrženého otce:




Přečtěte si
kathynka
7. 4. 2017 • 14:44

Šmarjá, to je jmen a jen mě napadá třeba bude svatba veliká a nezrušitelné osvojení Filípka Filípek Filipi - Kratochvíl, Bílý Fejerčák se sice přejmenoval, ale ty násilnické sklony po tatíkovi, aby jednou nevylezly, geny jsou geny ...

lambrika
7. 4. 2017 • 08:45

Taková normální rodinka - plná lásky a změny příjmení , takže Zaňáková . . .Bílá tam krásně zapadne , ale sval je vždy na prvním místě

havran2
6. 4. 2017 • 20:16

Bílá živí dalšího zlatokopa ! ! !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.