Iveta Bartošová: Ukážu vám, jak se kyne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Iveta Bartošová: Ukážu vám, jak se kyne!

Takhle hubená byla Iveta Bartošová přesně před rokem.
Takhle hubená byla Iveta Bartošová přesně před rokem. (Aha! – Dalibor Puchta, Marek Pátek)

PRAHA – Zpěvačka Iveta Bartošová (41) se po dlouhé době ukázala na veřejnosti a ručička na její váze znatelně poskočila nahoru. Iveta, snad díky lékům, přibrala nejméně deset kilo! A je to na ní znát. Svou tloušťku skrývala za volným oblečením a obrovský obličej za čepicí s kšiltem.

Zpěvačka Iveta Bartošová (41) se po dlouhé době ukázala na veřejnosti a ručička na její váze znatelně poskočila nahoru. Iveta, snad díky lékům, přibrala nejméně deset kilo! A je to na ní znát. Svou tloušťku skrývala za volným oblečením a obrovský obličej za čepicí s kšiltem.

Bartošová by momentálně mohla rozdávat rady, jak pořádně nakynout. Na sobotní Pizza Fest dorazila se svým synem Arturem. A zatímco všechny ostatní děti pobíhaly po tenisovém kurtu na Štvanici, Artur musel stát za skleněnými dveřmi a nemohl ani na vteřinu vystrčit paty ze šatny. Jeho maminka je ale pěkný tyran!

Na festivalu, kde se utkalo několik restaurací v pečení pizzy, se objevil i Petr Muk. Ten svou malou dceru Noemi rozhodně neskrýval a oba se usmívali do objektivů fotoaparátů.Naprosto přejedení pizzou odcházeli v sobotu z festivalu porotci. V porotě ze známých osobností usedla Jitka Čvančarová, Jan Rosák a Jitka Asterová. Ti všichni museli povinně vyzkoušet kousek pizzy Margherity, a pak pizzy dle vlastní fantazie jednotlivých restaurací, aby nakonec mohli ocenit výkony mistrů pizzařů. Vítěznou pizzu Margheritu připravil Robert Štrba z pizzerie Grosseto. Naopak v druhé disciplíně pizza dle vlastní fantazie si cenu odnesl Andrei Weise z pizzerie Giovanni.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.